Contact opnemen
0313651222
  • Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij Arnhem

Spuiterij in Arnhem

Spuiterij in Arnhem inschakelen voor het spuiten van bijvoorbeeld de keuken of een ander meubelstuk? Het is niet altijd nodig om een nieuw meubel aan te schaffen. In veel gevallen kan je met gebruik van de juiste verf en spuitwerk alsnog het meubel realiseren dat je voor ogen had. Wij gebruiken een professionele aanpak voor het hoogglans spuiten van meubels en interieurs, maar ook voor het gronden van de kozijnen. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wat kunnen we voor jou spuiten in onze meubelspuiterij in Arnhem?

Spuiterij in Arnhem: Bart Dijkhof

Waarom kiezen voor onze meubelspuiterij in Arnhem en omgeving?

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen!”

Spuitwerk op allerlei meubels

Dankzij ons hoogwaardige spuitwerk kunnen wij een diverse range aan onderdelen voorzien van een nieuwe uitstraling. U kunt de keuken laten spuiten, dan ziet uw keuken er weer als nieuw uit. Of wat dacht u van de kozijnen, die kunnen eens in de zoveel tijd ook een nieuwe laag verf gebruiken. Of het nu gaat om het gronden van kozijnen voor aannemers, het spuiten van meubels en interieurs met een hoogglansafwerking in 2k-lak voor interieurbouwers en particulieren.

We zijn in staat om verschillende soorten hout te spuiten, waarbij elk type hout op talloze manieren afgewerkt kan worden. Wij spuiten alle denkbare ondergronden zoals kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig. Doordat wij hierin gespecialiseerd zijn, weten we precies welke ondergrond wel soort voorbehandeling nodig heeft.

Stoelen worden in meubelspuiterij rood gespoten door een man in een wit pak
keuken spuiten door Bart Dijkhof

Verschillende kleuren en afwerkingen

In onze meubelspuiterij in Arnhem maken we gebruik van onze eigen kleurenmengmachines, waardoor we elke gewenste kleur kunnen creëren uit diverse kleurenwaaiers. Het interieur biedt eindeloze mogelijkheden om mee te spelen. In plaats van een compleet nieuw meubel aan te schaffen, is het prettig om te weten dat we met spuitwerk uw oude meubelstuk nieuw leven kunnen inblazen. Stel dat u uw tv-meubel graag een opvallende limegroene kleur wilt geven, afgewerkt met een hoogglans. Of misschien wilt u uw eikenhouten kledingkast transformeren tot iets stijlvols, zoals zwart met een metallic afwerking. Met onze expertise op het gebied van spuitwerk en mogelijkheden kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Eigen transportmiddelen

Laat u grote meubels spuiten door onze meubelspuiterij in Arnhem?Dan het zijn dat u niet over voldoende transportmiddelen beschikt voor het vervoeren van deze meubels. Geen zorgen! Dit is voor ons geen enkel probleem. Onze chauffeurs halen moeiteloos uw meubels op vanaf de gewenste locatie en leveren ze ook weer terug. Zo zorgen we voor een probleemloos transport, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wel zo gemakkelijk!

Werkgebied

We zijn niet alleen werkzaam als spuiterij in Arnhem, maar zijn u ook graag van dienst in ander steden in de omgeving. Denk hierbij niet alleen aan Apeldoorn, maar ook aan onder andere Ede, Barneveld, Arnhem, Hengelo, Deventer, Eerbeek, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar, Elsten nog meer steden. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact op.

Wilt u meer informatie over onze spuiterij nabij Arnhem?

Heeft u een vraag over de verschillende meubelstukken die we voor u kunnen spuiten, of heeft u een vraag over de prijzen die we hanteren? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie. Laat voor het aanvragen van meer informatie je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, of bel naar 0313 – 651222. Uiteraard is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen, vervolgens sturen we u de offerte zo snel mogelijk toe.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen