• Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij Hengelo

Spuiterij Hengelo

Wij hanteren een professionele aanpak die zorgt dat u garantie heeft op een compleet, goedgespoten en hoge kwaliteit van het spuitwerk. Van het hoogglans spuiten van interieurs en meubels, tot het gronden van de kozijnen. Of het nu gaat om spuitwerk voor industrieel spuitwerk of het spuiten van meubels, bij spuiterij Bart Dijkhof B.V. in Hengelo bent u op het juiste adres.

Uw totaaloplossing voor uw spuitwerk

Wij hebben onze eigen kleurenmengmachines waarmee wij iedere gewenste kleur kunnen mengen. Wij spuiten alle denkbare ondergronden zoals kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium.  Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: hierin zijn wij gespecialiseerd. Het spuitwerk kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden: kleurlak, beitskleuren, zijdeglas, hoogglans, blanke lak en metallic.

Contact opnemen

“Wij hanteren een professionele aanpak die zorgt dat u garantie heeft op een compleet, goedgespoten en hoge kwaliteit van het spuitwerk!”

spuitwerk stoelen door Bart Dijkhof

Transport: wij hebben beschikking over alle transportmiddelen

Wilt u grote aantallen producten gespoten hebben? Dat is voor ons geen probleem.  De producten die zijn gespoten kunnen gebracht en opgehaald worden. Wij beschikken over eigen transportmiddelen.

Wilt u meer informatie over spuiterij Hengelo?

Bel voor meer informatie 0313-651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen