Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Deventer

Spuiterij nabij Deventer voor uw meubels

Een spuiterij nabij Deventer inschakelen, omdat u een meubel wilt laten spuiten? U kunt dan terecht bij Bart Dijkhof B.V. Wij gebruiken een professionele aanpak voor het hoogglans spuiten van meubels en interieurs. Ook doen wij het gronden van de kozijnen. Wij staan garant voor een compleet goed gespoten spuitwerk van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om spuitwerk voor industrieel spuitwerk of meubels, in onze meubelspuiterij nabij Deventer kan het allemaal.

Heeft u een keuken die u wilt laten spuiten in een nieuwe, frisse kleur? Of gaat het om een dierbaar interieur meubelstuk? Neem contact op met onze meubelspuiterij vlakbij Deventer, dan kunnen we zien wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen, zie het formulier onderaan deze pagina. Voor meer informatie over de diensten of kosten mag u ook contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Uw meubelspuiterij in Deventer en omgeving

 • Erkend AF onderhoud NL spuiter;
 • Deskundig advies;
 • Particuliere en zakelijke markt;
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat;
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw;
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief;
 • Messcherpe offertes;
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing.

Uw totaaloplossing voor uw spuitwerk

Wij spuiten in onze spuiterij nabij Deventer producten van alle soorten materiaal, zoals kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Elk oppervlak heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: dit is ons specialisme. Het spuitwerk kan op alle mogelijke manieren afgewerkt worden: kleurlak, beitskleuren, zijdeglas, hoogglans, blanke lak en metallic. Wij beschikken over onze eigen kleurenmengmachine waarmee elke mogelijke kleur kan worden gemengd. Zelfs voor het laten spuiten van uw keuken kunt u bij ons terecht. Kan uw keuken wel een oppepper gebruiken, maar wilt u geen nieuwe keuken kopen? Dan kunt u de keuken door ons in iedere gewenste kleur laten spuiten. De gespoten oppervlakten door onze meubelspuiterij in Deventer zijn altijd egaal, strak en krasvast.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“In onze meubelspuiterij nabij Deventer gebruiken we een professionele aanpak!”

spuiterij onderdelen door Bart Dijkhof

Transport: wij hebben alle transportmiddelen

De producten die zijn gespoten kunnen door ons gebracht en door u opgehaald worden. Net wat u wenst. Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen. Wilt u grote aantallen van uw producten gespoten hebben? Dat is geen enkel probleem bij ons. Onze chauffeurs rijden naar de gewenste locatie in Deventer of omgeving.

 

Maak gebruik van onze spuiterij in Deventer

Twijfelt u of het meubelstuk geschikt is voor spuiten, of bent u er nog niet over uit welke kleur en afwerking het mooist is? U kunt altijd advies inwinnen bij de vakspecialisten van onze meubelspuiterij in Deventer. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies. Bel voor meer informatie naar 0313 – 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt dan van ons een indicatie van de kosten voor het spuitwerk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen