Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Veenendaal

Zoekt u een spuiterij nabij Veenendaal die gespecialiseerd is in meubel en industrieel spuitwerk? Maak dan kennis met meubelspuiterijBart Dijkhof B.V.! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het spuiten van meubels en industriële producten. Ook keukens, kozijnen en deuren kunnen wij voor u spuiten, zodat u zonder enige moeite uw interieur een opfrisbeurt kunt geven.

Heeft u een erfstuk op zolder staan dat nog in prima staat is, maar wel een likje verf kan gebruiken? Of werkt u als aannemer en moeten er kozijnen gegrond worden? Ontdek wat onze spuiterij vlakbij Veenendaal voor u kan betekenen.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Waarom meubels laten spuiten door spuiterij vlak Veenendaal

Het kan wel eens voorkomen dat u na een tijdje uitgekeken raakt op uw interieur, of dat uw geliefde vitrinekast door slijtage toe is aan een nieuwe laklaag met een geheel andere uitstraling. U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het verven van uw meubels. Echter is het raadzaam om deze klus over te laten aan de professional voor de beste afwerking, waar u vervolgens nog jaren met plezier naar gaat kijken.

Uw meubels laten spuiten door een spuiterij in de omgeving van Veenendaal is daarom een goed idee. Doordat een professional precies weet welke werkwijze geschikt is voor welke materiaalsoort, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Bovendien is spuitwerk veel preciezer dan schilderen met een kwast of roller, omdat de lagen lak streeploos, dunner en egaler zijn. Bent u benieuwd welke kleuren en afwerkingen mogelijk zijn? We vertellen u graag meer.

Welke kleuren en afwerkingen zijn mogelijk?

Elke gewenste kleur en afwerking is mogelijk. Het spuiten van meubels in onze spuiterij nabij Veenendaal gebeurt met eigen gereedschap en machines. Zo waarborgen we de kwaliteit van het spuitwerk en weten we zeker dat we tot het mooiste resultaat komen. Omdat we in onze meubelspuiterij gebruikmaken van eigen kleurenmengmachines, kunnen we veel kleuren mengen en zo elke gewenste kleur creëren. Ook op het gebied van afwerking is veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleurlak, beitskleuren, blanke lak, zijdeglans, hoogglans of metallic.

Wat zijn de kosten voor spuitwerk?

Per project verschilt het wat de uiteindelijke kosten zijn voor het spuitwerk. De factoren zijn voornamelijk de omvang van de klus, de gewenste afwerking, het type ondergrond dat voorbereid moet worden en natuurlijk de complexiteit van de spuittechniek. We raden het daarom aan om zo specifiek mogelijk te vertellen wat uw unieke wensen zijn, zodat wij de offerte zo precies mogelijk kunnen afstemmen op het te verrichten werk.

Zelf ophalen of laten brengen

Wanneer u gebruikmaakt van onze spuiterij en de meubels zijn gespoten, kunt u een beroep doen op onze eigen transportservice. Wij beschikken over talloze transportmiddelen. Met onze eigen vrachtwagens kunnen we uw meubels naar elke gewenste locatie brengen. Uiteraard mag u ook zelf de meubels ophalen bij onze spuiterij nabij Veenendaal, we laten de keuze over aan u.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wenst u deskundig advies? De medewerkers van onze meubelspuiterij nabij Veenendaal geven u graag vrijblijvend advies.”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Professionele meubelspuiterij in de omgeving van Veenendaal

 • Erkend AF OnderhoudNL spuiter
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief
 • Messcherpe offertes
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing

Spuiterij nabij Veenendaal gezocht?

Wilt u graag kennismaken met onze meubelspuiterij nabij Veenendaal of bent u benieuwd naar de kosten voor het spuitwerk? Neem dan snel contact met ons op door een offerte aan te vragen of direct te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave of we maken een afspraak voor een adviesgesprek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen in het geval u eerst meer informatie wilt ontvangen.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen