Contact opnemen
0313651222
  • Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Veenendaal

Spuiterij nabij Veenendaal voor meubel spuitwerk

Zoekt u een spuiterij nabij Veenendaal die gespecialiseerd is in meubel en industrieel spuitwerk? Maak dan kennis met meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V.. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het spuiten van meubels en industriële producten. Ook keukens, kozijnen, deuren en hele interieurs kunnen wij voor u spuiten / overspuiten.

Heeft u een erfstuk op zolder staan dat nog in prima staat is, maar wel een likje verf kan gebruiken? Of werkt u als aannemer en moeten er kozijnen gegrond worden? U kunt altijd contact opnemen met onze spuiterij nabij Veenendaal. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie naar 0313651222.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Professionele (meubel)spuiterij nabij Apeldoorn

Meubels laten spuiten in elke gewenste kleur

Het spuiten van meubels in onze spuiterij nabij Veenendaal gebeurt met eigen gereedschap en machines. Zo waarborgen we de kwaliteit. En weten we zeker dat we tot het mooiste resultaat komen. Omdat we in onze meubelspuiterij gebruikmaken van eigen kleurenmengmachines kunnen we veel kleuren mengen en zo elke gewenste kleur creëren. Ook op het gebied van afwerking is veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleurlak, beitskleuren, blanke lak, zijdeglas, hoogglans of metallic.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wenst u deskundig advies? De medewerkers van onze meubelspuiterij nabij Veenendaal geven u graag vrijblijvend advies.”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Zelf ophalen of laten brengen

Wanneer u gebruikmaakt van onze spuiterij en de meubels zijn gespoten, kunt u een beroep doen op de transportservice van Bart Dijkhof B.V.. Wij beschikken over talloze transportmiddelen. Met onze eigen vrachtwagens kunnen we uw meubels brengen naar elke gewenste locatie. Uiteraard mag u ook zelf de meubels ophalen bij onze spuiterij nabij Veenendaal.

Spuiterij nabij Veenendaal gezocht? Neem contact op met Bart Dijkhof!

Wilt u graag kennismaken met onze meubelspuiterij nabij Veenendaal? Neem dan snel telefonisch contact met ons op via 0313651222. We maken dan een afspraak voor een adviesgesprek. Bent u ook benieuwd naar de kosten? Als u onderaan deze pagina een offerte aanvraagt, ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen