Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij in Gelderland

Bent u op zoek naar een spuiterij in Gelderland? Naast schilderwerk, is Bart Dijkhof B.V. ook gespecialiseerd in spuitwerk. Inmiddels bieden wij al ruim 30 jaar onze diensten aan, of het nu gaat om industrieel of meubilair spuitwerk. Door onze professionele aanpak weten we hoe we elke opdrachtgever op de juiste wijze van dienst kunnen zijn. Wilt u graag een kledingkast hoogglans spuiten of is uw keukenmeubilair toe aan een opfrisbeurt? Wij garanderen u dat wij altijd hoge kwaliteit spuitwerk leveren.

Bent u benieuwd wat Bart Dijkhof voor uw geliefde meubels kan betekenen? Onze ervaren spuiterij in Gelderland staat klaar voor elke uitdaging op maat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken hoe wij uw meubilair een metamorfose van hoge kwaliteit kunnen geven.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Bart Dijkhof: ervaren spuiterij in Gelderland

Wij hebben voor u de voordelen van onze spuiterij in Gelderland op een rijtje gezet:

 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing

Gespecialiseerde spuiterij

Spuitwerk is net iets anders dan het traditionele schilderwerk en daarom is het cruciaal dat u altijd kiest voor een ervaren spuiterij in uw eigen provincie. Wij van Bart Dijkhof B.V. bieden u deze zekerheid. Meubels laten overspoten in een nieuwe kleur zorgt voor een hele andere uitstraling in uw interieur. U kunt ook de keuken laten spuiten, dan ziet uw keuken er weer als nieuw uit. Of wat dacht u van de kozijnen, die kunnen eens in de zoveel tijd ook een nieuwe laag verf gebruiken. Met ons kwalitatief goed spuitwerk zorgen wij ervoor dat alles egaal, strak en krasvast is.

Professionele aanpak bij spuitwerk

U leest het inderdaad goed: bij ons kunt u rekenen op een professionele aanpak bij het spuitwerk. Hiermee zorgen we er elke keer weer voor dat u een hoge kwaliteit spuitwerk heeft als resultaat. Wilt u gebruikmaken van onze meubel spuiterij in Gelderland? Dan kunt u ervoor kiezen om de spullen zelf op te halen of het door ons te laten brengen. Dit stemmen we altijd met u af.

Wat kunnen wij spuiten?

Wij kunnen voor iedereen vele onderdelen een andere uitstraling geven dankzij ons mooie spuitwerk. Van het gronden van kozijnen voor aannemers tot het hoogglans spuiten van meubels en interieurs in 2k-lak voor interieurbouwers en particulieren. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Er worden bijvoorbeeld verschillende soorten hout gespoten. Elk soort hout kan op alle denkbare manieren worden afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan kleurlak, blanke lak, mat zijdeglans, eiglans, hoogglans, metallic, etc.

Iedere gewenste kleur

We hebben de beschikking over eigen kleurenmengmachines in onze spuiterij te Gelderland, zodat iedere gewenste kleur van diverse kleurenwaaiers gemaakt kan worden. Interieur is iets waar u eindeloos mee kan spelen. In plaats van een gloednieuw meubel te halen, is het daarom fijn dat het met spuitwerk mogelijk is om uw oude meubel nieuw leven in te blazen. Zou u uw tv-meubel graag lime groen willen spuiten en afwerken met een hoogglans? Of wat dacht u van een eikenhouten kledingkast omtoveren tot iets stijlvols zoals zwart met een metallic finish?

Eigen transport

Wanneer u een groot aantal meubels gespoten wilt hebben, is het mogelijk dat u niet de beschikking hebt over transportmiddelen die hier groot genoeg voor zijn. Vrees niet. Voor onze spuiterij in Gelderland is dit namelijk geen enkel probleem. De chauffeurs van Bart Dijkhof halen en leveren met gemak uw meubels van en naar de gewenste locatie.

Ons werkgebied

Onze spuiterij in Gelderland betrekt een werkgebied van de volgende steden en dorpen: Apeldoorn, Ede, Barneveld, Arnhem, Hengelo, Deventer, Eerbeek, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar, Veenendaal., Beekbergen, Elst, Raalte, Vaassen, Dieren, Nijverdal, Rijssen en Nunspeet. Staat uw locatie hier niet tussen? Door contact op te nemen, komen wij samen altijd op een zorgvuldige oplossing zodat ook u kunt genieten van onze spuitwerk service.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Bart Dijkhof B.V. heeft een diversiteit aan opdrachtgevers, die ons inschakelen voor spuitwerk en nog veel meer.

 • Particulieren: renoveren / spuiten van keukens, deuren, tafels, stoelen, kasten etc.
 • Aannemers: gronden van kozijnen, ramen, deuren etc.
 • Interieurbouwers: complete interieurs, van balies tot wandbekledingen en van keukens tot kledingkasten.
 • Trapfabrikanten: hoogwaardig afwerken van traptreden en complete trappen.
 • Beddenleverancier: afwerken van bedden, nachtkastjes, tafeltjes etc.
 • Diverse opdrachtgevers: spuiten van luchtkanalen, lichtkappen, messenblokken, lijsten etc.
 • Keukens
 • Kasten
 • Tafels
 • Stoelen
 • Deuren
 • Kozijnen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u gebruikmaken van onze spuiterij in Gelderland en een dierbaar meubelstuk laten spuiten? We staan te allen tijde voor u klaar en gaan veilig om met uw waardevolle spullen. U kunt direct contact met ons opnemen, zodat we gelijk een afspraak kunnen maken. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, indien u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een van de vele andere diensten of meer informatie wilt aanvragen. U mag ons bellen of een e-mail sturen naar info@bartdijkhof.nl.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Wat is een spuiterij?

Een spuiterij is eigenlijk een werkplaats waar er objecten worden gespoten. Hier kunt u voornamelijk denken aan auto’s en meubels. Met een verfspuit spuit een professional een gloednieuwe laag verf in iedere gewenste kleur. Ideaal wanneer u uw meubels wilt behouden maar de stijl van uw interieur wilt veranderen.

Wat doet een spuiterij?

Een spuiterij focust zich op het spuiten van objecten zoals auto’s, meubels en meer. Spuiterij Bart Dijkhof helpt u graag op het gebied van het spuiten van meubels. Hierbij spuiten we een mooie egale laag verf op uw meubel, zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet en u er weer jarenlang van kunt genieten.

Wanneer kan ik een spuiterij gebruiken?

Een spuiterij kunt u gebruiken wanneer u bijvoorbeeld uw keukenkastjes of kledingkast een opfrisbeurt wilt geven. In dit geval is het niet nodig om een nieuwe keuken te laten installeren of een nieuwe kledingkast te kopen, maar voorziet u uw interieur van een nieuwe laag verf of lak. Hierdoor ziet uw interieur er zo goed als nieuw uit en is het mogelijk om eenvoudig van interieurstijl te veranderen.

Moet ik zelf mijn spuitwerk doen?

Nee, wij raden het niet aan om uw spuitwerk zelf te doen. Spuiten is namelijk niet eenvoudig. Laat het over aan een expert met jarenlange ervaring, zodat u ervan bent verzekerd dat het spuiten van uw meubels netjes en professioneel verloopt. Meubels zijn immers onderdeel van het interieur waar u elke dag tegenaan kijkt.