Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Nunspeet

Spuiterij nabij Nunspeet gespecialiseerd in interieur en industrieel

Een spuiterij nabij Nunspeet gezocht? Wij van Bart Dijkhof B.V. zijn gespecialiseerd in meubel en industrieel spuitwerk. Mocht u dus meubels willen laten overspuiten in een bijzondere kleur, of bent u werkzaam als aannemer en wilt u het gronden van de kozijnen uitbesteden aan een professionele spuiterij; De specialisten van Bart Dijkhof B.V. klaren elke klus gericht op meubel en industrieel spuitwerk. Door onze professionele aanpak garanderen wij u een top resultaat.

Wilt u deze spuiterij nabij Nunspeet inschakelen voor uw kunststuk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de kosten of de manier van spuiten, mag u ons altijd even bellen.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Waarom kiezen voor deze meubelspuiterij nabij Nunspeet?

 • Erkend AF onderhoud NL spuiter;
 • Deskundig advies;
 • Particuliere en zakelijke markt;
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat;
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw;
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief;
 • Messcherpe offertes;
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing.

Eigen kleurenmengmachines

Als spuiterij nabij Nunspeet gebruiken wij het juiste en beste gereedschap, alleen zo komen we tot het mooiste resultaat. We gebruiken bijvoorbeeld eigen kleurenmengmachines, daarmee kunnen we elke kleur creëren die we maar willen. Ook kan het spuitwerk op alle mogelijke manieren afgewerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan kleurlak, beitskleuren, zijdeglas, hoogglas, blanke lak en metallic.

Op welke ondergrond we gaan spuiten, maakt voor ons geen verschil. We hebben ruime ervaring met kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Het spreek voor zich dat we rekening houden met de specifieke eigenschappen van de ondergrond. We weten bijvoorbeeld dat elke ondergrond een eigen voorbehandeling nodig heeft.

Professionele spuiterij

Spuitwerk is niet te vergelijken met traditioneel schilderwerk en daarom is het verstandig om te kiezen voor een ervaren spuiterij. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat u meubels nodig hebben. Nadat wij de meubels hebben overgespoten zien ze er weer uit als nieuw. Naast het spuiten van meubels, kunt u ons ook inschakelen voor het laten spuiten van uw keuken. Ideaal voor wanneer u uw keuken niet wilt vervangen, maar toch een andere look wilt. We zorgen er altijd voor dat het spuitwerk egaal, strak en krasvast is. Maak een afspraak met onze spuiterij in Nunspeet zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Laat uw meubel spuiten door meubelspuiterij Bart Dijkhof nabij Nunspeet, en geniet van een egaal, strak en krasvast resultaat!”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kunt u het hoogstaande spuitwerk van onze spuiterij nabij Nunspeet wel gebruiken? Wij maken graag met uw kennis en staan altijd voor u klaar met vrijblijvend advies. Daarnaast kunt u bij Bart Dijkhof B.V. gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Met deze transportservice maken we het mogelijk dat uw meubels naar elke gewenste locatie vervoerd kan worden.

Bij interesse kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt dan van ons een indicatie van de kosten voor het spuitwerk. Liever eerst persoonlijk contact of gelijk een afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 0313 – 651222,. Of vul het contactformulierop de website in.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen