Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Ede

Op zoek naar een spuiterij nabij Ede die hoogwaardig spuitwerk levert? Dan kunt u terecht bij meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. in Eerbeek. Wij hebben ervaring in het spuiten van zowel losse meubilair als complete interieurs. Met onze professionele aanpak zorgen wij voor een goed gespoten eindresultaat. U kunt bij ons terecht voor onder andere het hoogglans spuiten van interieurs en meubels of het gronden van kozijnen.

Wilt u de keuken overspuiten in een frisse kleur en het een geheel nieuwe uitstraling geven? Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat u precies weet wat de kosten zijn. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Bel ons dan gerust, wij vertellen u er graag meer over.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Wat is beter: zelf verven of laten spuiten door een spuiterij vlak bij Ede?

Bij het vernieuwen of opfrissen van meubels of uw interieur staat u waarschijnlijk voor de keuze: zelf verven of laten spuiten door een professionele spuiterij? Hoewel het zelf verven met een kwast of roller een gevoel van voldoening kan geven, biedt het inschakelen van een spuiterij voordelen. Het zelf aanbrengen van verf of lak vereist kostbare tijd, precisie en geduld. Met name bij gedetailleerd projecten en lastige ondergronden kan dit voor frustratie zorgen voor, tijdens of na de klus.

Daarentegen biedt professioneel spuiten een egaal en goed afgewerkte laag, zonder dat er zichtbare penseelstreken op het oppervlak zitten. Dit is ideaal voor grote en complexe oppervlakken. Een meubelspuiterij beschikt over de nodige apparatuur en expertise om voor een duurzaam en optimaal resultaat te zorgen. Dit is niet alleen efficiënter, maar zorgt ook voor een hoogwaardige afwerking die de levensduur van de meubels verlengt. Kiezen voor een spuiterij zorgt dus voor kwaliteit, snelheid en een vlekkeloos resultaat.

Welke kleuren en afwerkingen zijn mogelijk bij spuitwerk?

Wilt u uw meubels spuiten? Het spuiten van meubilair is mogelijk op alle denkbare ondergronden, zoals: kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Uiteraard wordt hier rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van een ondergrond. Elke ondergrond heeft namelijk een eigen voorbehandeling nodig. Ook kan het spuitwerk op alle denkbare manieren afgewerkt worden, bijvoorbeeld met kleurlak, beitskleuren, zijdeglans, hoogglans, blanke lak en metallic.

Professionele spuiters weten hoe ze met speciale ondergronden en verschillende soorten afwerkingen moeten werken en zorgen ervoor dat het resultaat jarenlang meegaat. Als meubelspuiterij nabij Ede is goed gereedschap belangrijk om tot het mooiste resultaat te komen. Daarnaast is het gebruik van eigen kleurenmengmachines de meest efficiënte manier om elke gewenste kleur te creëren.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Meubelspuiterij nabij Ede met een eigen transportservice: we brengen de gespoten meubels naar elke gewenste locatie.”

Hoe gaat een spuiterij te werk?

Het spuiten van meubels in de gewenste kleur wordt in een aantal stappen gedaan:

 • Voorbereiden van de ondergrond: het reinigen van het oppervlak, het verwijderen van oude verflagen en het schuren en/of opvullen van het oppervlak
 • Grondlaag aanbrengen: grondlaag als basis voor een goede hechting van de verf
 • Schuren: het opnieuw schuren van de grondlaag om oneffenheden te verwijderen
 • Kleur- en afwerkingslaag: het spuiten van de lak en coating
 • Drogen en uitharden: het drogen en uitharden gebeurt in een speciale droogruimte
 • Controle en afwerking: het meubelstuk wordt gecontroleerd op oneffenheden
onderdelen spuiten door Bart dijkhof
Meubelspuiterij in Ede

Wat zijn de kosten voor het spuitwerk?

De kosten voor spuitwerk variëren van project tot project. Op basis van de omvang en complexiteit van het project, de benodigde voorbehandeling, het type oppervlak, de gewenste verf of lak en de toegepaste spuittechniek stellen wij een prijs op. Wilt u een precieze schatting van de kosten? Dan raden we het aan om ons te verstrekken met details die betrekking hebben op het gewenste spuitwerk. Op deze manier kunnen we de offerte afstemmen op uw specifieke eisen en blaast u nieuw leven in uw meubilair.

Wanneer kunt u een meubelspuiterij nabij Ede inschakelen?

Onze meubelspuiterij nabij Ede heeft verschillende opdrachtgevers. Zowel zakelijke als particulieren kunnen namelijk bij ons terecht. Wij verrichten spuitwerk voor de volgende branches:

 • Particulieren: keukens, meubels, etc.
 • Aannemers: gronden van kozijnen, ramen, deuren, etc.
 • Interieurbouwers: complete interieurs
 • Trapfabrikanten: afwerken van traptreden en complete trappen
 • Beddenleveranciers: afwerken van bedden en accessoires
 • Diverse opdrachtgevers: spuiten van luchtkanalen, lichtkappen, messenblokken, lijsten, etc.

Spuiterij nabij Ede met vele jaren ervaring en eigen transportservice

Bart Dijkhof B.V. inschakelen als spuiterij nabij Ede? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Erkend AF onderhoud NL spuiter
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief
 • Messcherpe offertes
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing

Verder is met grote aantallen meubels slepen geen pretje. Daarom hebben wij een eigen transportservice opgericht: onze haal- en brengservice. Als u bijvoorbeeld niet in de gelegenheid bent om vanuit Ede het meubilair naar Eerbeek te brengen of op te halen, bieden wij hulp. Onze eigen chauffeurs rijden de meubels naar elke gewenste locatie in de provincie Gelderland, zodat u nog steeds van ons spuitwerk gebruik kunt maken.

Spuiterij nabij Ede gezocht?

Heeft u meubels in huis die u wilt laten overspuiten? Of bent u een aannemer die een opdracht heeft ontvangen voor het gronden van kozijnen? Neem dan direct contact op met onze spuiterij vlak bij Ede. U mag altijd rekenen op een strak, egaal en krasvrij resultaat! Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button of vul hieronder het offerteformulier in. U kunt ons ook bellen als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een adviesgesprek.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Spuiterij in Ede
Wat doet een spuiterij precies?

Een spuiterij is een gespecialiseerd bedrijf dat verf, coatings en afwerklagen aanbrengt op verschillende objecten zoals meubels. Hierbij zorgen we voor een professionele en duurzame afwerking. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van meubels.

Waar kan ik een goede spuiterij in Ede vinden?

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele spuiterij binnen Ede? Neem gerust contact op met meubelspuiterij Bart Dijkhof. Wij staan voor u klaar om de beste resultaten te leveren, zodat uw meubels de gewenste kleur krijgen en goed worden afgewerkt naar uw voorkeur.

Welke diensten biedt een spuiterij in Ede aan?

Een spuiterij in Ede biedt verschillende diensten aan, waaronder het spuiten en afwerken van meubels, het herstellen van beschadigde oppervlakken, het aanbrengen van verf- en laklagen en het kleuren van meubels volgens de gewenste specificaties. We zorgen voor een professionele en kwalitatieve afwerking van diverse meubels zoals kasten en bedden.

Wat zijn de kosten voor spuitwerk bij een spuiterij in Ede?

Voor specifieke informatie over de kosten van spuitwerk bij een spuiterij in Ede, adviseren wij u om contact op te nemen en een offerte aan te vragen. De kosten zijn afhankelijk van factoren zoals het type meubel, de omvang van het werk en de gewenste afwerking. Wij kunnen een gepersonaliseerde prijsopgave geven op basis van uw specifieke wensen en behoeften.

Offerte aanvragen