Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Meubel spuiten

Meubel spuiten: dé specialiteit van Bart Dijkhof

Meubels laten spuiten doet u bij Bart Dijkhof. Wilt u graag de kleur van uw interieur veranderen, maar liever geen afstand doen van uw favoriete meubel? Kies er dan voor om uw meubel te spuiten. Bart Dijkhof B.V. staat voor kwalitatief hoogstaand spuitwerk en maakt uw oude meubels weer als nieuw.

Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een goed gespoten en compleet spuitwerk. Wij gebruiken een uiterst professionele aanpak voor het spuiten van uw keuken, meubels, interieur of industriële producten.

Meubel laten spuiten door een specialist

 • Onze meubelspuiterij heeft jarenlange ervaring
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Je meubel is na het spuiten weer als nieuw
 • Uitstekende service
 • Erkend AF bedrijf
 • Messcherpe offertes
 • Afspraak = afspraak
 • Ook voor schilderwerk en beglazing

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact op. Bart Dijkhof is telefonisch bereikbaar via 0313 651 222.

Meubels spuiten en transport: wij hebben alle transportmiddelen

U wilt graag gebruik maken van onze service, maar u beschikt niet over vervoer? Over transport hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent na het spuiten van het meubel deze op te halen, brengen wij deze naar de door u gewenste locatie.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij werken met goed opgeleide mensen en kwaliteit staat bij ons garant!”

Onze spuiterij levert de totaaloplossing

Het kan gebeuren dat uw meubel op den duur door intensief gebruik beschadigd is geraakt. Door de mogelijkheid uw meubel te spuiten, is het niet nodig nieuwe meubels aan te schaffen. U bespaart een hoop geld en u kunt lekker blijven zitten op die fijne stoel of aan uw favoriete tafel.

Wanneer wij uw meubel spuiten kan dit op verschillende materialen: hout, kunststof, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie.

Meubel spuiten door Bart Dijkhof
Stoelen worden in meubelspuiterij rood gespoten door een man in een wit pak

Meubels laten spuiten in elke gewenste kleur

Wij kunnen elke mogelijke kleur mengen dankzij onze kleurenmengmachine. Met andere woorden: uw meubel, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze meubelspuiterij. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten.

Ongeacht de kleur, het materiaal of het aantal; bij ons kunt u al uw meubels opnieuw laten verven. Uw meubelstuk kan op alle manieren afgewerkt worden met een nieuwe laklaag:

 • Kleurlak
 • Beitskleuren
 • Zijdeglans
 • Hoogglans
 • Metallic
 • Blanke lak

Uw meubelstukken weer als nieuw

Meubels laten spuiten is een uitstekende oplossing als deze beschadigd zijn. Uw meubels verven kan ervoor zorgen dat deze beschadigingen als het ware weer weggepoetst worden. Uw meubels kunt u dus laten spuiten als deze een opknapbeurt nodig hebben.

Echter is het ook mogelijk dat u gewoon toe bent aan iets anders. In plaats van nieuwe meubels te kopen voorziet Bart Dijkhof uw meubilair dan van een hele nieuwe uitstraling. Zoals vermeld is er bij ons van alles mogelijk wat betreft kleuren en laksoorten.

Al reeds 24 jaar een industrieel meubelspuiterij voor de particuliere én zakelijke markt.

gele meubel kappen spuiten door Bart Dijkhof

Offerte aanvragen

Meubelspuiterij met ruim 30 jaar ervaring

Al sinds 1984 is Bart Dijkhof B.V. op zowel de particuliere als de zakelijke markt actief in schilder-glas-en spuitwerken. Door te werken met goed opgeleide mensen, staan wij garant voor kwaliteit. Wij zijn dan ook een erkend AF bedrijf. Dit betekent dat Bart Dijkhof voorzien is van een kwaliteitskeurmerk.

Voor wij aan een project beginnen voorzien wij u altijd eerst van deskundig advies over kleuren en materiaalkeuzen. Naast meubels kunt u ook bij ons uw keuken laten spuiten. Verder spuiten wij ook ander interieur.

Wilt u meer weten over meubel spuiten?

Wilt u graag dat uw meubels gespoten worden zodat deze weer mooi nieuw zijn? Dan helpen wij u graag. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0313 651 222.

Ook is het mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij werken met name in Gelderland en Overijssel.

Welke verfspuit voor meubels?

Voor het spuiten van meubels is het essentieel dat u de juiste verfspuit gebruikt. Elke soort lak vereist een verfspuit waarmee de verf netjes en egaal op het te spuiten meubel terecht komt. Denk bijvoorbeeld aan kleurlak, blanke lak, mat zijdeglans, eiglans, hoogglans en zelfs metallic.

Hoe kan ik meubels spuiten?

U kunt meubels laten spuiten bij Bart Dijkhof. Wij zijn een spuiterij met jarenlange ervaring en garanderen u van een uitstekende service. In plaats van meubels te schilderen, spuiten we dit voor een streeploos en egaal resultaat. Voor elk meubel hebben wij een geschikte spuitoplossing.

Moet ik zelf mijn meubels spuiten?

Uiteraard kunt u zelf uw meubels spuiten, echter raden wij dit niet aan. Voor het meest optimale resultaat laat u dit doen door een specialist in meubels spuiten van Bart Dijkhof. Zo krijgt uw meubel een egale en strakke afwerking. Daarnaast kunnen er geen stof- en luchtdeeltjes in de laag verf komen doordat wij in een dichte cabine spuiten.

Kunnen alle meubels gespoten worden?

Omdat niet elke meubel van hetzelfde materiaal is gemaakt, heeft iedere meubel ook een andere aanpak nodig. In sommige gevallen is het namelijk nodig dat het materiaal een primer of verschillende coatings vereist. Wij raden het aan om contact op te nemen met meubelspuiterij Bart Dijkhof, zodat onze experts u kunnen voorzien van passend advies.