Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Meubel spuiten

Meubel spuiten in de kleur naar wens

Meubel spuiten? Het spuiten van meubels zorgt ervoor dat het interieur een volledig nieuwe uitstraling krijgt, zonder dat u nieuwe meubels aan hoeft te schaffen. Het doet er niet toe welk meubel u wilt laten spuiten, doordat de meest materialen geschikt zijn voor overspuiten. Van een dressoir tot een kast. U heeft de keuze uit een verscheidenheid aan kleuren en effecten, van kleurlak tot hoogglans en allerlei beitskleuren. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact op of vraag meteen een offerte aan. Welk meubel laat u overspuiten in de meubelspuiterij?

Meubels laten spuiten in een meubelspuiterij

Het kan gebeuren dat uw meubel op den duur door intensief gebruik beschadigd is geraakt. Dat is niet vreemd, het is immers een gebruiksvoorwerp. Door uw beschadigde meubels te laten spuiten, is het niet nodig nieuwe meubels aan te schaffen. Uw meubels verven kan ervoor zorgen dat deze beschadigingen als het ware weer weggepoetst worden. Echter is het ook mogelijk dat u gewoon toe bent aan iets anders en uw interieur een andere uitstraling wilt geven, maar dan zonder nieuw meubilair aan te schaffen. U bespaart een hoop geld en u kunt lekker blijven zitten op die fijne stoel of aan uw favoriete tafel.

 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Spuiten van verschillende meubels van allerlei materialen
 • Het kopen van nieuwe meubels is niet nodig
 • Verschillende kleuren en effecten
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij werken met goed opgeleide mensen en kwaliteit staat bij ons garant!”

Alle soorten meubels

Het is mogelijk om allerlei soorten meubels te spuiten. Heeft u een mooie tweedehands eettafel op de kop getikt die wel een opfrisser kan gebruiken? Of heeft u al jarenlang hetzelfde dressoir maar past het meubel door veranderingen in de rest van het interieur niet meer in het geheel? Ook in dat geval kan het laten spuiten van het meubel ervoor zorgen dat het interieur weer een geheel wordt. Maar ook keukens, bedden, stoelen, binnendeuren, speakers en kasten krijgen door een laag spuitwerk in een handomdraai een andere uitstraling.

Verschillende materialen

Wanneer wij uw meubel spuiten kan dit op verschillende materialen: hout, kunststof, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie.

Meubel spuiten door Bart Dijkhof
Stoelen worden in meubelspuiterij rood gespoten door een man in een wit pak

In elke gewenste kleur

Het is dankzij de kleurenmengmachine mogelijjk om het meubel in iedere gewenste kleur te laten spuiten. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem. Ongeacht de kleur, het materiaal of het aantal; in de meubelspuiterijkunt u al uw meubels opnieuw laten verven. Uw meubelstuk kan op alle manieren afgewerkt worden met een nieuwe laklaag:

 • Kleurlak
 • Beitskleuren
 • Zijdeglans
 • Hoogglans
 • Metallic
 • Blanke lak

Wat kost een kast laten verven?

Wat het kost om bijvoorbeeld een kast te laten verven, is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld van het aantal lagen, de grootte van het meubel, maar ook van het feit of het meubelstuk gedemonteerd moet worden of niet. Om die reden is het lastig om een antwoord te geven op die vraag. Wel is het zo dat kleinere oppervlaktes in verhouding een stuk duurder zijn om te spuiten dan grotere oppervlaktes van meubels. Neem voor meer informatie over de prijzen die we hanteren contact op of vraag een scherpe offerte aan. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie of een duidelijke prijsindicatie.

Eigen transportmiddelen

U wilt graag gebruik maken van onze service, maar u beschikt niet over vervoer? Over transport hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent na het spuiten van het meubel deze op te halen, brengen wij deze naar de door u gewenste locatie.

gele meubel kappen spuiten door Bart Dijkhof

Offerte aanvragen

Bart Dijkhof

Al sinds 1984 is Bart Dijkhof B.V. op zowel de particuliere als de zakelijke markt actief in schilder-glas-en spuitwerken. Door te werken met goed opgeleide mensen, staan wij garant voor kwaliteit. Wij zijn dan ook een erkend AF bedrijf. Dit betekent dat Bart Dijkhof voorzien is van een kwaliteitskeurmerk.

Voor wij aan een project beginnen voorzien wij u altijd eerst van deskundig advies over kleuren en materiaalkeuzen. U bent altijd gegarandeerd van:

 • Onze meubelspuiterij heeft jarenlange ervaring
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Je meubel is na het spuiten weer als nieuw
 • Uitstekende service
 • Erkende AF meubelspuiterij
 • Messcherpe offertes
 • Afspraak = afspraak
 • Ook voor schilderwerk en beglazing

Wilt u meer weten over meubel spuiten?

Wilt u graag dat uw meubels gespoten worden zodat deze weer mooi zijn en geheel aan uw wensen voldoen? In dat geval helpen we u graag verder. Maar ook wanneer u advies wenst over het spuiten van meubels staan we u graag te woord. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0313 651 222.

Ook is het mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij werken met name in Gelderland en Overijssel. Wat kunnen we voor uw interieur betekenen?

Welke verfspuit voor meubels?

Voor het spuiten van meubels is het essentieel dat u de juiste verfspuit gebruikt. Elke soort lak vereist een verfspuit waarmee de verf netjes en egaal op het te spuiten meubel terecht komt. Denk bijvoorbeeld aan kleurlak, blanke lak, mat zijdeglans, eiglans, hoogglans en zelfs metallic.

Hoe kan ik meubels spuiten?

U kunt meubels laten spuiten bij Bart Dijkhof. Wij zijn een spuiterij met jarenlange ervaring en garanderen u van een uitstekende service. In plaats van meubels te schilderen, spuiten we dit voor een streeploos en egaal resultaat. Voor elk meubel hebben wij een geschikte spuitoplossing.

Moet ik zelf mijn meubels spuiten?

Uiteraard kunt u zelf uw meubels spuiten, echter raden wij dit niet aan. Voor het meest optimale resultaat laat u dit doen door een specialist in meubels spuiten van Bart Dijkhof. Zo krijgt uw meubel een egale en strakke afwerking. Daarnaast kunnen er geen stof- en luchtdeeltjes in de laag verf komen doordat wij in een dichte cabine spuiten.

Kunnen alle meubels gespoten worden?

Omdat niet elke meubel van hetzelfde materiaal is gemaakt, heeft iedere meubel ook een andere aanpak nodig. In sommige gevallen is het namelijk nodig dat het materiaal een primer of verschillende coatings vereist. Wij raden het aan om contact op te nemen met meubelspuiterij Bart Dijkhof, zodat onze experts u kunnen voorzien van passend advies.