Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij Apeldoorn

Op zoek naar een spuiterij nabij Apeldoorn? Het is essentieel om compleet, goed gespoten en hoogwaardig spuitwerk af te leveren. Van het gronden van kozijnen tot het hoogglans spuiten van meubels en interieur. Ontdek meer over Bart Dijkhof en betreed de ambachtelijke wereld van spuitwerk, waar vakmanschap en precisie samenkomen om oppervlakken een nieuw leven in te blazen met een professionele afwerking.

Overweegt u een nieuwe kleur voor de kast in de slaapkamer? Of heeft u schade ontdekt aan een erfstuk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, en ontdek wat wij voor uw geliefde meubel kunnen betekenen.

Wat doet een spuiterij in Apeldoorn?

Een spuiterij is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het spuiten van uw interieur zoals meubels, keukenkasten en meer. Het interieur wordt voorzien van een nieuwe verf- of laklaag met behulp van speciale spuitpistolen. Echter gaat het bij een meubelspuiterij verder dan het verven of lakken alleen. De werkzaamheden van een meubelspuiterij omvatten namelijk ook het voorbereiden van de ondergronden. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken, schuren en ontvetten van het oppervlak. Om een goede hechting van de verf te garanderen, kan de ondergrond vervolgens worden behandeld met primer.

Wanneer het oppervlak is voorbereid en is voorzien van een hechtende primerlaag, wordt het object in de gewenste kleur gespoten. Is het meubel spuiten klaar? Dan kan het af worden gewerkt met een afwerklaag. Afwerklagen die vaak worden gebruikt, zijn blanke lak. Blanke lak helpt het gespoten object te beschermen en te glanzen. Spuitwerk door een professionele spuiterij nabij Apeldoorn zorgt voor een egaal en streeploos resultaat.

Meubels in de gewenste kleur

Spuitwerk is meer dan iets een kleurtje geven. Het gunt alles namelijk een nieuw leven. Bij onze meubelspuiterij beschikken we over eigen kleurenmengmachines. Zo kunnen wij voor iedere klant iedere gewenste kleur mengen. Wij spuiten alle denkbare ondergronden zoals meubelplaten, hout, kunststof, staal en aluminium. Elke soort ondergrond heeft specifieke eigenschappen en dus een voorbehandeling nodig. Dit alles kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden, zoals: kleurlak, beitskleuren, blanke lak, zijdeglans, hoogglans en metallic.

Soorten afwerkingen

De afwerking van een oppervlak kan veel invloed hebben op de uitstraling van uw interieur. Het kan ook de sfeer van de ruimte waar het object in staat bepalen. De afwerkingen die veel voorkomen, zijn mat, hoogglans, zijdeglans en geborsteld. Een matte afwerking zorgt voor een rustige en eigentijdse uitstraling. Kenmerkend voor dit type afwerking is dat het geen licht reflecteert. Hoogglans geeft alles een luxueus en opvallend uiterlijk. Het oppervlak is glanzend en glad, waardoor het licht sterk wordt gereflecteerd. Zijdeglans zit tussen matte en hoogglans in. Tot slot is een geborstelde afwerking ook mogelijk. Geborstelde afwerkingen zijn organisch, natuurlijk en verfijnd. Ze laten de textuur van het materiaal goed zien en geven een lichte natuurlijke glans.

Wanneer de keuze uitgaat naar beits, dan voorziet u uw houten interieur binnens- en buitenshuis van een beschermende afwerking. Beits accentueert de houtstructuur doordat het middel diep in de vezels trekt. Daarnaast beschermt het uw hout ook tegen weersinvloeden zoals regen en kou. Beits kan transparant of dekkend zijn, het ligt er maar net aan welke look uw voorkeur heeft. Tot slot helpt beits houtrot te voorkomen en verlengt het de levensduur van uw houten meubel aanzienlijk.

Hoeveel kost een spuiter?

Het bepalen van de kosten voor een spuiter is afhankelijk van verschillende factoren die variëren van project tot project. De tarieven van spuiters kunnen variëren op basis van de omvang van het werk, het type oppervlak dat moet worden behandeld en de complexiteit van de spuittechniek die wordt toegepast. Meestal wordt de prijs ook beïnvloed door factoren zoals het te spuiten materiaal, de gewenste afwerking, en eventuele voorbereidende werkzaamheden zoals schuren en gronden.

Voor een precieze en gedetailleerde schatting van de kosten is het van belang om specifieke details te verstrekken met betrekking tot het beoogde spuitwerk, zoals het type oppervlak, de gewenste afwerking en eventuele voorbereidende werkzaamheden. Op deze manier kan onze spuiterij in Apeldoorn de offerte nauwkeurig afstemmen op de unieke eisen van uw project, waardoor zowel de prijs als het resultaat zo nauwkeurig mogelijk zijn.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Laat uw meubel spuiten door meubelspuiterij Bart Dijkhof nabij Apeldoorn, en geniet van een egaal, strak en krasvast resultaat!”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Blaas nieuw leven in voor uw oppervlakken met spuitwerk

Oppervlakken een nieuw leven inblazen via spuitwerk is een doeltreffende techniek die effectief verouderde, saaie of beschadigde oppervlakken transformeert. Of het nu gaat om meubilair, kozijnen of industriële oppervlakken, deze methode begint met zorgvuldige voorbereiding en het kiezen van de juiste verfsoort en afwerking. Dankzij de precisie van spuitwerk ontstaat een gelijkmatige dekking, zelfs op complexe details. Het resultaat is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.

Spuitwerk biedt een kosteneffectief alternatief voor het vervangen van meubels of objecten, waardoor het mogelijk is om bestaande items duurzaam nieuw leven in te blazen. Kortom, deze veelzijdige en efficiënte methode combineert vakmanschap met praktische resultaten, waardoor diverse oppervlakken op een duurzame wijze weer volledig tot hun recht komen.

Professionele spuiterij nabij Apeldoorn

Ontdek wat onze professionele spuiterij, gevestigd nabij Apeldoorn, voor u kan betekenen.

 • Erkend AF onderhoud NL spuiter
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief
 • Messcherpe offertes
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing.

Het transport regelen we zelf

Tevreden met uw keukenindeling, maar kan de uitstraling wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies er dan voor om de keuken te spuiten. Het verven of lakken van uw meubels, zoals keukenkastjes, losse keukenbar en stoelen is een ideale en kosteneffectieve oplossing wanneer u uw keuken wilt vernieuwen, maar niet een geheel nieuwe keuken wilt laten monteren. Maar omdat dit een groot aantal objecten zijn die u niet eenvoudig meekrijgt in een personenauto, is transport geregeld door onze spuiterij nabij Apeldoorn een optie.

Wilt u grote aantallen meubels gespoten hebben? Dat is voor onze spuiterij Bart Dijkhof geen probleem. Ook kunnen wij deze meubels bij u langsbrengen, mocht het zo zijn dat u de meubels niet kunt ophalen. Wij beschikken over allerlei transportmiddelen. Onze chauffeurs rijden de meubels naar elke gewenste locatie nabij Apeldoorn of omgeving.

Neem contact op met onze meubelspuiterij nabij Apeldoorn

Wilt u graag uw meubels door spuiten door een spuiterij nabij Apeldoorn? Kom dan in contact met Bart Dijkhof B.V. Bel voor meer informatie naar 0313651222, of vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen