Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Apeldoorn

Op zoek naar een spuiterij nabij Apeldoorn? Of het nu gaat om spuitwerk voor meubilair of industrieel spuitwerk, bij meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. zit u goed. Door onze professionele aanpak kunnen wij u garanderen dat wij u compleet, goed gespoten en hoge kwaliteit spuitwerk afleveren. Van het gronden van kozijnen, tot het hoogglans spuiten van meubels en interieurs. U kunt het zo gek niet bedenken, wij doen het allemaal.

Overweegt u een nieuwe kleur voor de kast in de slaapkamer? Of heeft u schade ontdekt aan een erfstuk? Meubelspuiterij Bart Dijkhof kan redding brengen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, en ontdek wat wij voor uw geliefde meubel kunnen betekenen.

Professionele spuiterij nabij Apeldoorn

 • Erkend AF onderhoud NL spuiter
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief
 • Messcherpe offertes
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing.

Wat doet een spuiterij?

Een spuiterij is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het spuiten van uw interieur zoals meubels, keukenkasten en meer. Het interieur wordt voorzien van een nieuwe verf- of laklaag met behulp van speciale spuitpistolen. Echter gaat het bij een meubelspuiterij verder dan het verven of lakken alleen. De werkzaamheden van een meubelspuiterij omvatten namelijk ook het voorbereiden van de ondergronden. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken, schuren en ontvetten van het oppervlak. Om een goede hechting van de verf te garanderen, kan de ondergrond vervolgens worden behandeld met primer.

Wanneer het oppervlak is voorbereid en is voorzien van een hechtende primerlaag, wordt het object in de gewenste kleur gespoten. Is het meubel spuiten klaar? Dan kan het af worden gewerkt met een afwerklaag. Afwerklagen die vaak worden gebruikt, zijn blanke lak. Blanke lak helpt het gespoten object te beschermen en te glanzen. Spuitwerk door een professionele spuiterij in Apeldoorn zorgt voor een egaal en streeploos resultaat.

Meubels in de gewenste kleur

Spuitwerk is meer dan iets een kleurtje geven. Het gunt alles namelijk een nieuw leven. Bij onze meubelspuiterij vlak bij Apeldoorn beschikken we over eigen kleurenmengmachines. Zo kunnen wij voor iedere klant iedere gewenste kleur mengen. Wij spuiten alle denkbare ondergronden zoals meubelplaten, hout, kunststof, staal en aluminium. Elke soort ondergrond heeft specifieke eigenschappen en dus een voorbehandeling nodig. Hierin is onze spuiterij nabij Apeldoorn gespecialiseerd. Dit alles kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden, zoals: kleurlak, beitskleuren, blanke lak, zijdeglans, hoogglans en metallic.

Soorten afwerkingen

De afwerking van een oppervlak kan veel invloed hebben op de uitstraling van uw interieur. Het kan ook de sfeer van de ruimte waar het object in staat bepalen. De afwerkingen die veel voorkomen, zijn mat, hoogglans, zijdeglans en geborsteld. Een matte afwerking zorgt voor een rustige en eigentijdse uitstraling. Kenmerkend voor dit type afwerking is dat het geen licht reflecteert. Hoogglans geeft alles een luxueus en opvallend uiterlijk. Het oppervlak is glanzend en glad, waardoor het licht sterk wordt gereflecteerd. Zijdeglans zit tussen matte en hoogglans in. Tot slot is een geborstelde afwerking ook mogelijk. Geborstelde afwerkingen zijn organisch, natuurlijk en verfijnd. Ze laten de textuur van het materiaal goed zien en geven een lichte natuurlijke glans.

Wanneer de keuze uitgaat naar beits, dan voorziet u uw houten interieur binnens- en buitenshuis van een beschermende afwerking. Beits accentueert de houtstructuur doordat het middel diep in de vezels trekt. Daarnaast beschermt het uw hout ook tegen weersinvloeden zoals regen en kou. Beits kan transparant of dekkend zijn, het ligt er maar net aan welke look uw voorkeur heeft. Tot slot helpt beits houtrot te voorkomen en verlengt het de levensduur van uw houten meubel aanzienlijk.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Laat uw meubel spuiten door meubelspuiterij Bart Dijkhof nabij Apeldoorn, en geniet van een egaal, strak en krasvast resultaat!”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Het transport regelen we zelf

Tevreden met uw keukenindeling, maar kan de uitstraling wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies er dan voor om de keuken te spuiten. Het verven of lakken van uw meubels, zoals keukenkastjes, losse keukenbar en stoelen is een ideale en kosteneffectieve oplossing wanneer u uw keuken wilt vernieuwen, maar niet een geheel nieuwe keuken wilt laten monteren. Maar omdat dit een groot aantal objecten zijn die u niet eenvoudig meekrijgt in een personenauto, is transport geregeld door onze spuiterij in Apeldoorn een optie.

Wilt u grote aantallen meubels gespoten hebben? Dat is voor onze spuiterij nabij Apeldoorn geen probleem. Ook kunnen wij deze meubels bij u langsbrengen, mocht het zo zijn dat u de meubels niet kunt ophalen. Wij beschikken over allerlei transportmiddelen. Onze chauffeurs rijden de meubels naar elke gewenste locatie nabij Apeldoorn of omgeving.

Neem contact op met onze meubelspuiterij nabij Apeldoorn

Wilt u graag uw meubels laten spuiten nabij Apeldoorn? Kom dan in contact met Bart Dijkhof B.V. Bel voor meer informatie naar 0313 – 651222, of vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen