Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Meubelspuiterij: Bart Dijkhof B.V.

Een meubelspuiterij geeft uw meubels een tweede leven en kleur aan uw interieur, waardoor de aanschaf van nieuw meubilair overbodig is. We hanteren ten alle tijde een professionele en ervaren aanpak, onder andere bij het realiseren van onder andere hoogglans meubels. Denk hierbij aan tafels, stoelen en kasten, maar ook aan de verkoop van industriële producten. We werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor meubelmakers, interieurbouw en ondernemers. Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat zijn de voordelen van deze meubelspuiterij?

De meubelspuiterij biedt de volgende voordelen:

 • Ervaren en sinds 1984 actief als spuiterij;
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat;
 • Uw meubel is na het spuiten weer zo goed als nieuw;
 • Uitstekende service en deskundig advies;
 • Voor de particuliere en zakelijke markt;
 • Erkend AF onderhoud NL bedrijf;
 • Messcherpe offertes;
 • Afspraak = afspraak;
 • Ook voor schilderwerk en beglazing.

Uitstraling naar wens

Meubels zoals kasten, tafels en stoelen kennen een lange levensduur. Toch kan het zo zijn dat een bepaald meubelstuk na verloop van tijd niet meer aan uw wensen voldoet. Is uw meubel beschadigd? Misschien past de servieskast niet meer in het huidige interieur, waardoor u overweegt om een nieuw meubelstuk aan te schaffen dat wél aan uw wensen voldoet. Echter is het niet altijd nodig om een nieuw meubel aan te schaffen, omdat een meubel zo gespoten kan worden dat hij wel bij de rest van het interieur past. We kunnen ieder meubel in de tint naar wens spuiten, doordat we beschikken over onze eigen kleurmengmachines. Van lime groen tot zwart.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor een meubelspuiterij?

Veel mensen vragen zich af waarom ze zouden kiezen voor een meubelspuiterij. Helaas brengen veel mensen hun afgedankte, oude of beschadigde meubels naar de stort of kringloopwinkel. Doodzonde, aangezien meubels door middel van spuitwerk gemakkelijk, snel en voordelig een volledig andere uitstraling krijgen. Onze meubelmakers spuiten uw meubilair letterlijk nieuw leven in.

Wat zijn de voordelen van meubel spuiten?

Vandaag de dag kiezen de meeste mensen om onderstaande redenen steeds vaker voor meubel spuiten:

 • Voordelig: uw meubel of meubels laten spuiten is aanzienlijk voordeliger dan een nieuw meubel kopen;
 • Duurzaam: weggooien is zonde – in onze meubelspuiterij blazen we het een nieuw leven in;
 • Eenvoudig: uw meubel professioneel laten verven is eenvoudiger dan een nieuw exemplaar kopen of zelf met lak of verf in de weer gaan.
 • Upgrade uw interieur: een gespoten meubelstuk, keukenkastje of iets anders heeft een hoogwaardige, kenmerkende uitstraling en past ongetwijfeld bij uw interieur.

Welke meubels spuiten we in de meubelspuiterij?

In een meubelspuiterij geven professionele meubelspuiters verschillende soorten meubels de tint en afwerking naar wens. Denk hierbij aan bedden, maar ook aan kasten, stoelen, tafels en zelfs complete keukens. Hierbij doet het formaat van het meubel of de meubels er niet toe. Op deze manier is het niet meer nodig om nieuwe meubels of een nieuwe keuken aan te schaffen.

Spuiten van witte stoelen door meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V.
Stoelen in verschillende kleuren op een rij in een meubelspuiterij

In welke kleur kunt u meubels laten spuiten?

We kunnen in onze meubelspuiterij allerlei meubels in de door uw gewenste kleur spuiten. Heeft u een ander huis gekocht waar een rode keuken in zit die nog goed functioneert, maar niet uw favoriete afwerking heeft? Of heeft u bij de kringloop een oude tafel aangeschaft die mooi is, maar nog een finishing touch mist? En heeft u nog bijpassende stoelen die in bruin gespoten moeten worden? Uiteraard is het ook mogelijk om de kleur in de originele kleur te spuiten, zodat het meubel geheel in ere hersteld wordt.

Welke materialen kunnen gespoten worden?

Wat voor meubel van welk materiaal het ook betreft; een meubelspuiter realiseert uw wensen. Doordat we vele jaren ervaring hebben in het vak, weten we exact met welke specifieke eigenschappen van een bepaald materiaal we rekening moeten houden tijdens het spuiten van de meubels. Van hout tot staal, kunststof, meubelplaten en aluminium.

Wat kost een meubelspuiterij?

Wat de dienstverlening van een meubelspuiterij kost, is geheel afhankelijk van de oppervlakte die gespoten moet worden. Ook speelt de moeilijkheidsgraad van het spuitwerk een belangrijke rol bij de uiteindelijke kosten van een meubelspuiterij. Wilt u bijvoorbeeld weten wat het kost om een kast te verven? Neem voor meer informatie over de kosten contact met ons op of vraag een offerte aan.

Thuisbezorgd

Omdat sommige meubels groot zijn en het vinden van geschikt vervoer lastig kan zijn, bieden we bezorgservice aan. Sommige meubelspuiterijen beschikken over eigen transportmiddelen, waardoor het leveren van de gespoten meubels een kleine moeite is. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte of advies aan

Wilt u gebruikmaken van onze meubelspuiterij, bijvoorbeeld voor het laten spuiten van uw keuken? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u behoefte hebben aan advies of als u nog vragen heeft mag u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Ook of u twijfelt of het wel mogelijk is om uw meubel te laten spuiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u namelijk graag van vrijblijvend advies.

Stoelen worden in meubelspuiterij rood gespoten door een man in een wit pak

Offerte aanvragen

Waar kan ik mijn meubels laten spuiten?

Je meubels laten spuiten doe je bij Bart Dijkhof. Wij zijn een spuiterij die al 30 jaar ervaring hebben met meubel- en industrieel spuitwerk. Door onze specialistische en professionele aanpak garanderen wij u altijd van spuitwerk van hoge kwaliteit.

Hoe laat je je meubels spuiten?

Het spuiten van je meubels laat je door een professional doen. Een spuitwerk expert van Bart Dijkhof doet dit middels een verfpistool. Een verfpistool is een verfspuit die is uitgerust met een reservoir die wordt gevuld met je verf of lak naar keuze. Het gebruik van een verfpistool zorgt voor een egale en optimale dekking van de te spuiten meubel.

Waarom de meubels spuiten in plaats van schilderen?

Het spuiten van meubels geeft een veel beter resultaat dan schilderen. Spuiten zorgt namelijk voor een streeploze verdeling van de laagdikte, ziet er strakker uit en gaat langer onbeschadigd mee dan wanneer je je meubel schildert. De spuitlak is slijtvast en krasbestendig. Tevens kunnen er geen stof- en luchtdeeltjes op de verflaag komen.

Hoe weet ik of mijn meubels geschikt zijn om te spuiten?

Elk materiaal heeft een andere aanpak nodig. Wij raden het aan om contact op te nemen met de spuitwerk experts van Bart Dijkhof, zodat we een passend advies kunnen geven.