Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Keuken spuiten

Keuken spuiten is onze specialiteit

Uw keuken spuiten in een nieuwe frisse kleur? Wilt u kosten besparen door uw keuken over te laten spuiten door een professional met jarenlange ervaring? Kies dan voor het kwalitatief hoogstaande spuitwerk van Bart Dijkhof B.V.! Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op goed en compleet spuitwerk. Wij gebruiken een professionele aanpak voor het spuiten van uw keuken, meubels, interieur of industriële producten. Laat uw keukenkastjes door ons spuiten in een kleur naar wens zodat u weer helemaal tevreden bent over uw keuken! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! We vertellen u met alle plezier meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Spuiterij

Wij zijn gespecialiseerd in keukens overspuiten, maar ook keukenkastjes spuiten, frontjes en keuken deuren. En wist u dat wij ook meubels en ander interieur spuiten in onze spuiterij? Bart Dijkhof BV heeft daarvoor een speciale meubelspuiterij. Kan u eikenhoutenkast wel een nieuw likje verf gebruiken? Een nieuw kleurtje doet wonderen voor de gehele uitstraling van uw woonkamer. Zou u graag gebruik willen maken van onze meubelspuiterij? U kunt ervoor kiezen om uw interieurstukken zelf naar ons toe te brengen of wij halen de meubels bij uw thuis op en rijden ermee naar de spuiterij.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij werken met goed opgeleide mensen en kwaliteit staat bij ons garant!”

Keuken overspuiten inclusief deuren, frontjes, kastjes

Door gebruik van de keuken laat het folie van jouw keukenkastjes los of verliezen de keukenkastjes of frontjes hun glans. Door middel van het overspuiten met een verflaag en protectie glanslaag kan je het uiterlijk en de glans van de keuken bewaren. Met Bart Dijkhof zorg je ervoor dat de keuken er voor de komende periode weer tip top in orde uitziet.

Schilderen in en om uw huis

Naast keukens spuiten, keukenkastjes spuiten, meubels spuiten en beglazing is Bart Dijkhof BV ook actief in schilderwerk. Schilderen in de breedste zin van het woord. Om uw huis schilderen, denk aan muren, kozijnen, wanden, deuren. Maar ook binnen kunnen onze ervaren schilders aan het werk.

keuken onderdelen spuiten door Bart dijkhof
keuken fronten spuiten door Bart Dijkhof

Keuken spuiten: wij bieden uw totaaloplossing

Bent u tevreden met de opstelling van de keuken, maar niet met de kleur? Wanneer u tevreden bent over uw keuken, maar niet over de kleur bespaart het overspuiten van uw keuken u een hoop geld. Ook kan het zo zijn dat het overspuiten van uw keuken noodzakelijk wordt door schade door gebruikerssporen of een ongelukje met een hete pan. Wanneer wij uw keuken spuiten kan dit op verschillende materialen: hout, kunststof, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en heeft daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie. Uw keuken kan op alle manieren afgewerkt worden. U kunt uw keuze maken uit de volgende afwerkingen:

 • Kleurlak
 • Zijdeglans
 • Beitskleuren
 • Hoogglans
 • Metallic
 • Blanke lak

Iedere kleur is mogelijk

Wij kunnen elke mogelijke kleur mengen dankzij onze kleuren mengmachine, waardoor er veel mogelijk is! Met andere woorden: uw keuken, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze keukenspuiterij. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. Wij kunnen uw keuken overspuiten in iedere kleur die u maar wenst, zodat de keuken helemaal wordt zoals u dat wilt!

Keuken spuiten en transport: wij hebben alle transportmiddelen

Over het transport van de keuken hoeft u zich geen enkele zorgen te maken, want wij beschikken over onze eigen transportmiddelen. Wanneer u na het overspuiten van de keuken niet in de mogelijkheid bent om de keuken weer op te halen in onze meubelspuiterij , brengen wij de keuken naar de gewenste locatie. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar het transport van de keuken die wij voor u overgespoten hebben.

keuken spuiten Bart Dijkhof

Offerte aanvragen

Over Bart Dijkhof B.V.

Al sinds 1984 is Bart Dijkhof B.V. op zowel de particuliere als de zakelijke markt actief in schilder-glas-en spuitwerken. Doordat wij alleen werken met goed opgeleide mensen, staan wij garant voor kwaliteit. Daarnaast zijn we een erkend AF bedrijf en beschikken we over het kwaliteitskenmerk van de branche. We vinden vakmanschap en deskundigheid van onze medewerkers dan ook heel erg belangrijk. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Voordat wij aan een project beginnen voorzien wij u altijd eerst van deskundig advies over kleuren en materiaalkeuzen, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn en u de juiste keuze maakt. Wanneer wij een afspraak maken staan wij ervoor om deze altijd na te komen. Afspraak is afspraak.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

Wilt u meer informatie over uw keuken spuiten?

Bent u de kleur van uw keuken beu en wilt u een afspraak met ons maken om uw keuken te laten spuiten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Heeft u een vraag? Voor meer informatie over uw keuken spuiten staan wij u graag te woord. U kunt contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0313 – 651222. Ook is het mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat u precies weet wat ons spuitwerk u gaat kosten en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij werken uitsluitend in Gelderland en Overijssel. We spuiten uw keuken met veel plezier in de kleur die u maar wenst. De keuze is compleet aan u.

Wat kost een keuken spuiten?

Elke keuken is anders, wat betekent dat het spuiten van een keuken nooit hetzelfde prijskaartje heeft. Afhankelijk van de grootte, het materiaal en het design bepalen wij de prijs voor het spuiten van je keuken. Daarom raden wij het aan om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Kan je elke keuken spuiten?

Helaas is het niet altijd mogelijk om elke keuken te spuiten. Dit kan komen door het materiaal waar je keukenkast van is gemaakt of het feit dat er bijvoorbeeld keukenfolie op heeft gezeten. Om je toch van het beste advies te voorzien, kun je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe lang na het spuiten blijft een keuken mooi?

Je strak afgewerkte keuken blijft jarenlang na het spuiten mooi. De keuken wordt gespoten met een laag verf die slijtvast én krasbestendig is, dat allemaal in de kleur van jouw keuze!

Is zelf een keuken spuiten moeilijk?

Het spuiten van een keuken is zeker niet eenvoudig. Het wordt aangeraden om het spuiten van een keuken over te laten aan een expert die jarenlange ervaring heeft. Op deze wijze ben je ervan verzekerd dat je optimaal kunt genieten van het resultaat. Een keuken is immers een ruimte waar je je dagelijks in bevindt.