Contact opnemen
0313651222
  • Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Zutphen

Op zoek naar een spuiterij nabij Zutphen? Wij staan garant voor goed gespoten spuitwerk van hoge kwaliteit. Wij gebruiken een professionele aanpak voor het spuiten van interieur en meubels, tot het gronden van de kozijnen. Of het nu gaat om spuitwerk voor industrieel spuitwerk of het spuiten van meubels, bij Bart Dijkhof B.V. in Zutphen bent u aan het juiste adres. Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Waarom een spuiterij vlak bij Zutphen inschakelen?

Wanneer het tijd is om uw interieur van een nieuwe uitstraling te voorzien, kan een spuiterij nabij Zutphen uitkomst bieden. Het is namelijk niet nodig om nieuw meubilair te kopen, omdat het spuiten van keukenkastjes, een kledingkast of uw houten stoelen onze expertise is. Geef het meubilair een tweede leven door bijvoorbeeld uw versleten keukenkastjes een frisse nieuwe kleur te geven met een hoogglans afwerking.

In vergelijking tot het verven met een kwast, zorgt professioneel spuitwerk voor een optimaal eindresultaat. Dit komt doordat spuitwerk een gelijkmatige en strakke afwerking biedt, zonder strepen of oneffenheden. Bovendien wordt de verf gelijkmatig verdeeld, waardoor er minder verf wordt verspild en het eindresultaat duurzamer is. Zodoende kunnen we niet alleen uw meubels transformeren, maar ook deuren of kozijnen van een strakke en nieuwe look voorzien.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Welke ondergronden zijn geschikt voor spuitwerk?

Voor spuitwerk zijn over het algemeen alle ondergronden geschikt. Hierbij kunt u denken aan kunststof, staal, hout, meubelplaten en aluminium. Bij onze spuiterij in de omgeving van Zutphen hebben we over de jaren heen veel ervaring opgedaan. Dit houdt in dat we precies weten wat de specifieke eigenschappen zijn van elke ondergrond en welke voorbehandeling het nodig heeft, alvorens we dit in uw gewenste kleur of afwerking spuiten. Er zijn verschillende opties voor het spuitwerk.

De afwerking

Het spuitwerk kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden: kleurlak, beitskleuren, zijdeglans, hoogglans, mat, blanke lak of zelfs metallic. Doordat wij beschikken over onze eigen kleurenmengmachines, kan elke kleur met gemak gemengd worden. Een hoogglans afwerking is bijvoorbeeld perfect voor een interieur waarin u een luxe uitstraling wilt bereiken, terwijl beitskleuren juist geschikt zijn binnen een landelijk interieur. De keuze is aan u! Voor een optimaal eindresultaat gebeurt het spuitwerk in een afgesloten en stofvrije ruimte.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Het spuitwerk kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden!”

Spuitwerk van Bart Dijkhof

Wat zijn de kosten voor spuitwerk?

Het bepalen van de kosten voor spuitwerk kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, het type ondergrond, de gewenste afwerking en eventuele voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn. Om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven, is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Op basis daarvan kunnen we een offerte op maat maken, die aansluit bij uw behoeften en budget.

Eigen transportservice

Natuurlijk kan het voorkomen dat u niet over de vervoermiddelen beschikt waarmee u uw meubilair naar onze spuiterij kunt vervoeren. Geen zorgen! Omdat Bart Dijkhof B.V. over eigen transportmiddelen beschikt, ontzorgen we u in het brengen en ophalen van uw gespoten meubels. Ook wanneer u een groot project gespoten wilt hebben, is dit geen enkel probleem. Wij raden het aan om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u onze spuiterij vlak bij Zutphen inschakelen voor professioneel spuitwerk? Bel voor meer informatie gerust naar 0313 – 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over onze transportservice of de mogelijkheden wanneer u uw gehele keuken om wilt toveren? Dan zijn we u ook graag van dienst.

Offerte aanvragen