Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij Dieren

Spuiterij Dieren

Bent u op zoek naar een spuiterij in Dieren? Bij Bart Dijkhof bent u aan het goede adres voor hoge kwaliteit spuitwerken. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere het hoogglans spuiten van uw meubels of interieur. Ook zijn wij deskundig in industrieel spuitwerk. Wij zorgen voor egaal en krasvrij resultaat.

Heeft u specifieke vragen over spuitwerk? Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw wensen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Uw spuitwerk op maat

Producten spuiten kan in veel verschillende kleuren. Daarom maken wij gebruik van onze kleurenmengmachine. Op deze manier krijgen we altijd de kleur die u wilt. Welke ondergronden kunnen er gespoten worden? U kunt dan denken aan hout, kunststof, staal, aluminium en meubelplaten bijvoorbeeld. In sommige gevallen hebben ondergronden een voorbehandeling nodig voordat er gespoten kan worden. Wij werken het af op verschillende manieren: met kleurlak of blanke lak, beitskleuren of zijdeglas. Wij zijn gespecialiseerd en garanderen een mooi resultaat.

Waarom Bart Dijkhof?

Het is van groot belang dat spuitwerk netjes en vakkundig gebeurd. U wilt ten slotte een mooi, strak en krasvast resultaat, dat willen wij ook!

 • Erkend onderhoud NL spuiter
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief
 • Scherpe prijzen
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“De producten die zijn gespoten kunnen zowel gebracht als opgehaald worden!”

Spuitwerk radiotoren Bart Dijkhof

Voor wie is spuitwerk bedoeld?

Wij helpen iedereen die gebruik wilt maken van onze diensten. Wij hebben verschillende klanten als particulieren en zakelijke klanten. Misschien wilt u wel uw keuken een ander kleurtje geven of heeft u een bedrijf waarbij u onze hulp nodig heeft. Het kan allemaal. Spuitwerk gaat iets verder dan goed schilderwerk. Zo zien wij verschillende aannemers voorbij komen, maar ook interieurbouwers, beddenleveranciers en trapfabrikanten. Wij helpen met uw spuitwerk!

Eigen transport

Bart Dijkhof beschikt over eigen transport. Gespoten producten kunnen wij ophalen en brengen met behulp van onze transportmiddelen. Het maakt daarom niet uit wanneer het over grote aantallen gaat. Onze chauffeurs rijden voor u naar Dieren en omgeving.

Spuiterij nodig? Bart Dijkhof helpt!

Heeft u een spuiterij in Dieren nodig? Onze medewerkers helpen u graag. Wij zijn een professioneel bedrijf waarbij u uw spuitwerkzaamheden in onze handen kunt leggen. Naast het spuiten van meubilair, spuiten wij ook industrieel. Ook het gronden van kozijnen kunt u rustig aan ons overlaten. Heeft u specifieke vragen, stel ze dan gerust. Neem telefonisch contact op met onze spuiterij in Gelderland of vul ons contactformulier in. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen