• Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij in Vaassen

Spuiterij nabij Vaassen

Bent u op zoek naar een spuiterij in Vaassen en omgeving? Bij meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. bent u aan het juiste adres. We zijn zowel in meubilair als in industrieel spuitwerk gespecialiseerd en we werken dan ook voor de particuliere en de zakelijke markt. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de knepen van het vak en leveren we steeds uitstekend gespoten vakwerk van de hoogste kwaliteit. Bij Bart Dijkhof B.V. gaan we dan ook geen uitdaging uit de weg!

Wilt u uw hele interieur een nieuwe uitstraling geven? Verbergt u graag enkele krassen op de voordeur? Meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V is uw aangewezen partner. Vraag een vrijblijvende offerte bij onze spuiterij aan en ontdek zelf wat voor prachtig werk we leveren!

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Professionele (meubel)spuiterij Vaassen

Ervaren en flexibele spuiterij in Vaassen

We zijn een professionele spuiterij
Vaassen
en u kan dan ook met elk soort materiaal bij ons terecht. Of het nu gaat om hout, kunststof, staal of aluminium, Bart Dijkhof kan het allemaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de specifieke eigenschappen van elk oppervlak en weten we exact welke voorbehandeling nodig is. Dankzij onze vakkundige aanpak kan u dan ook met alle opdrachten bij ons terecht!

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Laat uw meubel spuiten door meubelspuiterij Bart Dijkhof nabij Vaassen, en geniet van een egaal, strak en krasvast resultaat!”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Meubels in de gewenste kleur

Eén van de grote voordelen van onze spuiterij is onze flexibiliteit wat betreft de kleuren. We beschikken namelijk over eigen kleurenmengmachines. Dit laat ons toe om elke gewenste kleur eenvoudig te mengen. Bart Dijkhof B.V. is een specialist in spuitwerk en dit is ook aan de verschillende mogelijkheden te merken!

Contacteer onze ervaren en vakkundige spuiterij Vaassen

Wilt u uw meubels een opfrisbeurt geven? Kan uw keuken een nieuw kleurtje gebruiken? Neem dan contact met onze spuiterij. Vraag meer informatie en een vrijblijvende offerte aan op het nummer 0313-651222 of stuur ons snel een berichtje via onze contactpagina!

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen