Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Vaassen

Een goede spuiterij in de buurt van Vaassen

Bent u op zoek naar een spuiterij in Vaassen en omgeving? Bij meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. bent u aan het juiste adres. We zijn zowel in meubilair als in industrieel spuitwerk gespecialiseerd en we werken dan ook voor de particuliere en de zakelijke markt. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de knepen van het vak en leveren we steeds uitstekend gespoten vakwerk van de hoogste kwaliteit. Bij onze meubelspuiterij gaan we dan ook geen uitdaging uit de weg.

Wilt u uw hele interieur een nieuwe uitstraling geven? Verbergt u graag enkele krassen op de voordeur? Meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V is uw aangewezen partner. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze spuiterij nabij Vaassen en ontdek zelf wat voor prachtig werk we leveren.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Professionele meubelspuiterij nabij Vaassen

 • Erkend AF onderhoud NL spuiter;
 • Deskundig advies;
 • Particuliere en zakelijke markt;
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat;
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw;
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief;
 • Messcherpe offertes;
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing.

Ervaren en vakkundige spuiterij vlakbij Vaassen

We zijn een professionele meubelspuiterij nabij Vaassen en u kan dan ook met elk soort materiaal bij ons terecht. Of het nu gaat om hout, kunststof, staal of aluminium, het kan het allemaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de specifieke eigenschappen van elk oppervlak en weten we exact welke voorbehandeling nodig is. Ook kunnen we de meubels afwerken op de gewenste manier. De opties zijn kleurlak, beitskleuren, zijdeglas, hoogglas, blanke lak en metallic. Dankzij onze vakkundige aanpak kan u dan ook met alle opdrachten bij ons terecht!

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Laat uw meubel spuiten door meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. nabij Vaassen, en geniet van een egaal, strak en krasvast resultaat!”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Meubels in de gewenste kleur

Eén van de grote voordelen van onze spuiterij in Vaassen is onze flexibiliteit wat betreft de kleuren. We beschikken namelijk over eigen kleurenmengmachines. Dit laat ons toe om elke gewenste kleur eenvoudig te mengen. Bart Dijkhof B.V. is een specialist in spuitwerk en dit is ook aan de verschillende mogelijkheden te merken!

Haal- en breng transportservice

U kunt gebruikmaken van onze haal- en brengservice. We hebben eigen transportmiddelen waarmee we grote aantallen meubels kunnen vervoeren. Dit is handig als u zelf niet in de gelegenheid bent om de meubels op te halen bij onze meubelspuiterij. Onze chauffeurs kunnen uw meubels naar de gewenste locatie brengen. Dit is onderdeel van onze service.

Neem contact met ons op

Wilt u uw meubels een opfrisbeurt geven, zodat ook uw interieur een nieuwe uitstraling krijgt? Of kan uw keuken een nieuw kleurtje gebruiken? Neem dan contact op met onze spuiterij in regio Vaassen. Vraag meer informatie en een vrijblijvende offerte aan op het nummer 0313 – 651222 of stuur ons snel een berichtje via de contactpagina. Wanneer u een offerte aanvraagt, sturen we later een prijsindicatie naar u toe. U weet dan precies wat de kosten zullen zijn.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen