Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij nabij Vaassen

Een goede spuiterij in de buurt van Vaassen

Bent u op zoek naar een spuiterij in Vaassen en omgeving? Bij meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. bent u aan het juiste adres. We zijn zowel in meubilair als in industrieel spuitwerk gespecialiseerd en we werken dan ook voor de particuliere en de zakelijke markt. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de knepen van het vak en leveren we steeds uitstekend gespoten vakwerk van de hoogste kwaliteit. Bij onze meubelspuiterij gaan we dan ook geen uitdaging uit de weg.

Wilt u uw hele interieur een nieuwe uitstraling geven? Verbergt u graag enkele krassen op de voordeur? Meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. is uw aangewezen partner. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze spuiterij nabij Vaassen en ontdek zelf wat voor prachtig werk we leveren.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Waarom een spuiterij vlak bij Vaassen inschakelen?

Wilt u graag uw interieur, zoals uw bed of keukenkasten, effectief transformeren? Dan kunt u dit zelf doen door het te bewerken met een kleur of afwerking die het een eigentijds tweede leven inblaast. Echter is er het nadeel dat het kan voorkomen dat het eindresultaat niet is wat u zich had voorgesteld. Het wordt daarom aangeraden om spuitwerk door een professionele spuiterij in de omgeving van Vaassen te laten verrichten. Het gebruik van professionele spuittechnieken garandeert een egaal en vlekkeloos resultaat.

Een meubelspuiterij gaat zorgvuldig aan de slag met de voorbewerking van het te spuiten oppervlak. Dit houdt in dat de oude verf- en laklagen worden verwijderd en het oppervlak wordt geschuurd en gereinigd voor een optimale hechting. Vervolgens gaan ze aan de slag met het spuitwerk. Dit gebeurt in een afgesloten ruimte, zodat er geen stofdeeltjes of andere factoren zijn die het eindresultaat kunnen beïnvloeden. Bovendien is het fijn dat u de keuze heeft uit elke kleur of afwerking die bij uw smaak en interieur past.

Wat is beter: verven of spuiten van meubels?

De keuze tussen verven of spuiten hangt af van verschillende factoren. Verven met een kwast of roller is namelijk ideaal voor gedetailleerde of gestructureerde oppervlakken. Daarentegen zorgt spuiten voor een gelijkmatige, krasvaste en gladde afwerking. Tevens is dit een snelle en efficiënte manier om grote oppervlakken te voorzien van een lik verf. Uiteindelijk is de keuze tussen deze twee methoden afhankelijk van het specifieke project, uw gewenste afwerking en tot slot de persoonlijke voorkeur.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Laat uw meubel spuiten door meubelspuiterij Bart Dijkhof B.V. nabij Vaassen, en geniet van een egaal, strak en krasvast resultaat!”

Spuitwerk Bart Dijkhof

Meubels in de gewenste kleur

Een van de grote voordelen van een spuiterij in Vaassen is de flexibiliteit wat betreft de kleuren. We beschikken namelijk over eigen kleurenmengmachines. Dit laat ons toe om elke gewenste kleur eenvoudig te mengen. Heeft uw dressoir op dit moment een eikenhouten kleur, maar wilt u deze graag een specifieke kleur of look, zoals lila of een beitskleur, laten spuiten? Of ziet u het wel zitten om deze volledig zwart te laten spuiten, voor een chique en moderne uitstraling? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Haal- en breng transportservice

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw keuken wilt voorzien van een nieuwe look, maar u niet de transportmiddelen heeft om dit naar de spuiterij nabij Vaassen te vervoeren. U kunt gebruikmaken van onze haal- en brengservice, waarmee we grote aantallen meubels vervoeren. Dit is handig als u zelf niet in de gelegenheid bent om meubels te brengen en op te halen bij onze meubelspuiterij. Dit is onderdeel van onze service, omdat we iedereen graag de mogelijkheid bieden om hun interieur een upgrade te geven.

Professionele meubelspuiterij nabij Vaassen

We zijn een professionele meubelspuiterij nabij Vaassen waarbij u met elk soort materiaal bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om hout, kunststof, staal of aluminium, we staan graag voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de specifieke eigenschappen van elk oppervlak en weten we exact welke voorbewerking nodig is. Ook kunnen we de meubels afwerken op de gewenste manier. De opties zijn kleurlak, beitskleuren, zijdeglans, hoogglans, blanke lak en metallic. Dankzij onze vakkundige aanpak kan u dan ook met alle opdrachten bij ons terecht!

 • Erkend AF onderhoud NL spuiter
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Egaal, strak en een krasvast resultaat
 • Uw meubel is na het spuiten weer als nieuw
 • Ervaren meubelspuiterij en sinds 1984 actief
 • Messcherpe offertes
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing

Neem contact met ons op

Wilt u uw meubels een opfrisbeurt geven, zodat ook uw interieur een nieuwe uitstraling krijgt? Of kan uw keuken een nieuw kleurtje gebruiken? Neem dan contact op met onze spuiterij in de regio Vaassen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook in het geval van vragen kunt u bij ons terecht. Maak gebruik van het telefoonnummer 0313 – 651222 of laat uw bericht en contactgegevens achter in het contactformulier. Wanneer u een offerte aanvraagt, sturen we een prijsindicatie naar u toe. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Offerte aanvragen