Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij in Nijmegen

Wilt u uw interieur, meubels en andere oppervlakken een nieuw leven inblazen? Ontdek de mogelijkheden bij een spuiterij in Nijmegen. Of het nu gaat om het hoogglans spuiten van interieur en meubels of het gronden van kozijnen, er wordt altijd een professionele aanpak en hoogwaardig spuitwerk gegarandeerd.

Denkt u eraan om de kast in uw slaapkamer een nieuwe kleur te geven? Of heeft u schade opgemerkt aan een dierbaar erfstuk? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor uw meubel kunnen doen.

Wat doet een spuiterij in Nijmegen?

Een spuiterij in Nijmegen is gespecialiseerd in het aanbrengen van verf- en coatingsystemen op verschillende oppervlakken, variërend van metaal tot kunststof en hout. Onze experts bieden een breed scala aan diensten, waaronder het spuiten van auto’s, meubels, industriële onderdelen en meer. Door onze geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen, wordt er gezorgd voor duurzame en kwalitatieve afwerkingen. Daarnaast worden er ook reparatie- en herstelwerkzaamheden uitgevoerd, zoals het bijwerken van beschadigde oppervlakken en het verwijderen van roest.

Maatwerk kleurbehandelingen voor meubels

Spuitwerk is meer dan iets een kleurtje geven. Het gunt alles namelijk een nieuw leven. Bij onze meubelspuiterij beschikken we over eigen kleurenmengmachines. Zo kunnen wij voor iedere klant iedere gewenste kleur mengen. Wij spuiten alle denkbare ondergronden zoals meubelplaten, hout, kunststof, staal en aluminium. Elke soort ondergrond heeft specifieke eigenschappen en dus een voorbehandeling nodig. Dit alles kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden, zoals: kleurlak, beitskleuren, blanke lak, zijdeglans, hoogglans en metallic.

Verschillende afwerkingsmogelijkheden

De afwerking van een oppervlak kan een aanzienlijke impact hebben op de uitstraling van uw interieur en de sfeer van de ruimte waarin het object zich bevindt. Een breed scala aan afwerkingen is beschikbaar, waaronder mat, hoogglans, zijdeglans en geborsteld. Elke afwerking heeft zijn eigen kenmerken en esthetiek, waardoor u de perfecte uitstraling kunt kiezen die past bij uw stijl en voorkeuren.

Bovendien biedt het gebruik van beits een beschermende afwerking voor houten interieurs, zowel binnen als buiten. Beits accentueert de houtstructuur en beschermt tegen weersinvloeden, waardoor het de levensduur van uw houten meubels verlengt en houtrot helpt voorkomen.

Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wilt u grote aantallen producten gespoten hebben? Dat is voor ons geen probleem!”

Spuitwerk keuken door Bart Dijkhof

Hoeveel kost een spuiterij in Nijmegen?

Het bepalen van de kosten voor een spuiter is afhankelijk van verschillende factoren die variëren van project tot project. De tarieven van spuiters kunnen variëren op basis van de omvang van het werk, het type oppervlak dat moet worden behandeld en de complexiteit van de spuittechniek die wordt toegepast. Meestal wordt de prijs ook beïnvloed door factoren zoals het te spuiten materiaal, de gewenste afwerking, en eventuele voorbereidende werkzaamheden zoals schuren en gronden.

Voor een precieze en gedetailleerde schatting van de kosten is het van belang om specifieke details te verstrekken met betrekking tot het beoogde spuitwerk, zoals het type oppervlak, de gewenste afwerking en eventuele voorbereidende werkzaamheden. Op deze manier kan onze spuiterij in Nijmegen de offerte nauwkeurig afstemmen op de unieke eisen van uw project, waardoor zowel de prijs als het resultaat zo nauwkeurig mogelijk zijn.

Uw totaaloplossing voor kwalitatief spuitwerk

Als u kiest voor hoogwaardig spuitwerk bij Bart Dijkhof, profiteert u van verschillende voordelen, waaronder:

 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Professionals met ervaring sinds 1984
 • Schilderwerk, spuitwerk en beglazing

Neem contact op met onze meubelspuiterij in Nijmegen

Wilt u graag uw meubels spuiten door een spuiterij nabij Nijmegen? Kom dan in contact met Bart Dijkhof B.V. Bel voor meer informatie naar 0313651222, of vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen