• Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Meubel spuiten

Wilt u graag de kleur van uw interieur veranderen, maar liever geen afstand doen van uw favoriete meubel? Kies er dan voor om uw meubel te spuiten! Bart Dijkhof B.V. staat voor kwalitatief hoogstaand spuitwerk en biedt de mogelijkheid al uw meubels te spuiten. Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een goed gespoten en compleet spuitwerk. Wij gebruiken een uiterst professionele aanpak voor het spuiten van uw keuken, meubels, interieur of industriële producten.

Meubel spuiten: wij bieden uw totaaloplossing!

Het kan gebeuren dat uw meubel op den duur door intensief gebruik beschadigd is geraakt. Door de mogelijkheid uw meubel te spuiten, is het niet nodig nieuwe meubels aan te schaffen. U bespaart een hoop geld en u kunt lekker blijven zitten op die fijne stoel of aan uw favoriete tafel. Wanneer wij uw meubel spuiten kan dit op verschillende materialen: hout, kunststof, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie.

Uw keuken kan op alle manieren afgewerkt worden:

  • Kleurlak
  • Beitskleuren
  • Zijdeglans
  • Hoogglans
  • Metallic
  • Blanke lak

Wij kunnen elke mogelijke kleur mengen dankzij onze kleurenmengmachine. Met andere woorden: uw meubel, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze meubelspuiterij. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. Ongeacht de kleur, het materiaal of het aantal; wij kunnen al uw meubels spuiten!

Meubels spuiten en transport: wij hebben alle transportmiddelen

U wilt graag gebruik maken van onze service; meubels spuiten, maar u beschikt niet over vervoer? Over transport hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent na het spuiten van het meubel deze op te halen, brengen wij hem een gewenste locatie.

Over Bart Dijkhof B.V.

Al sinds 1984 is Bart Dijkhof B.V. op zowel de particuliere als de zakelijke markt actief in schilder-glas-en spuitwerken. Door te werken met goed opgeleide mensen, staan wij garant voor kwaliteit. Voor wij aan een project beginnen voorzien wij u altijd eerst van deskundig advies over kleuren en materiaalkeuzen.

Wilt u meer informatie over uw meubel spuiten?

Voor meer informatie over uw keuken spuiten staan wij u graag te woord. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0313 – 651222. Ook is het mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij werken uitsluitend in Gelderland en Overijssel.

Offerte aanvragen