Contact opnemen
0313651222
  • Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Interieurspuiterij

Bent u op zoek bent naar een ervaren interieurspuiterij die in staat is om al uw meubels en/of industriële producten te spuiten? Dan zit u goed bij interieurspuiterij Bart Dijkhof. Bartdijkhof.nl in Eerbeek (Gelderland) is een gespecialiseerde interieurspuiterij met jarenlange ervaring. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat uw producten met hoge kwaliteiten gespoten worden. Wij zijn de perfecte partner om uw spuitwerk uit te voeren dankzij onze professionele aanpak én apparatuur.

Steek uw interieur in een nieuw jasje

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Meer weten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Interieur spuiten bij de interieurspuiterij

Voor interier spuiten in onze interieurspuiterij kunnen wij verschillende soorten materialen gebruiken. Kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig. Daar zijn wij in gespecialiseerd. Met allerlei soorten lak kunnen uw producten afgewerkt worden. Van metallic tot aan blank en hoogglans.

  • 30 jaar ervaring in het vak
  • Egaal, strak en krasvast resultaat
  • Je interieur is weer zo goed als nieuw
  • Uitstekende service

Dé keuken- en meubelspuiterij

Wij verrichten allerlei werkzaamheden op het gebied van interieur spuiten. Om deze reden zijn wij dé keukenspuiterij en meubelspuiterij in de provincies Gelderland en Overijssel. De aanschaf van een nieuwe keuken of meubelen kan een kostbare zaak zijn. Wanneer u deze laat overspuiten door onze specialisten, bespaart u veel geld. Welk materiaal het ook is; wij spuiten het compleet naar wens.

Al reeds 30 jaar een industrieel meubelspuiterij voor de particuliere én zakelijke markt

De mogelijkheden zijn eindeloos

De kleurenmengmachine van onze interieurspuiterij zorgt ervoor dat elke gewenste kleur gemengd kan worden. Met andere woorden: uw meubels, uw gewenste kleur en afwerking: Bart Dijkhof B.V. Heeft u meerdere producten of wilt u graag grote aantallen gespoten hebben? Geen probleem, ook grote aantallen zijn voor onze experts echt geen probleem.

Vrijblijvend advies

Voordat we starten met een project, voorzien we u eerst van deskundig advies. Onder andere over kleuren en materiaalkeuzen. We willen namelijk graag dat u precies weet wat er zoal mogelijk is bij onze interieurspuiterij. Voor dit adviesgesprek maken we graag een vrijblijvende afspraak met u. Hierbij geldt: afspraak is afspraak. Bij ons weet u te allen tijde precies waar u aan toe bent.

U bent bij ons gegarandeerd van de beste kwaliteit

Haal- en breng service

Daarnaast kunnen wij uw meubels naar de gewenste locatie brengen als u geen mogelijkheid heeft om ze zelf op te halen. Wij bezitten over onze eigen transportmiddelen, dus dat is geen enkel probleem. Wij doen alles voor uw tevredenheid en ontzorgen u graag. Daar hoort producten van en naar onze interieurspuiterij vervoeren bij.

Bart Dijkhof

Wij van Bart Dijkhof zijn al sinds 1984 actief op de zakelijke en de particuliere markt. Al onze medewerkers zij goed opgeleid. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn we ook nog eens een erkend AF bedrijf én voldoen we aan alle kwaliteitskenmerken van onze branche. Naast voor interieurspuiten bent u bij ons ook harte welkom voor:

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Kies voor onze interieurspuiterij

Bent u overtuigd van wat wij als spuiterij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Onze goed opgeleide medewerkers zorgen er met veel plezier voor dat uw interieur weer compleet naar wens is. Daar kunt u op rekenen!

Wilt u in de tussentijd meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op zodat we u van meer informatie kunnen voorzien. Wij zijn Bart Dijkhof: de interieurspuiterij die uw interieur weer compleet naar wens maakt.

Offerte aanvragen