Bart Dijkhof spuiterij1
Bart Dijkhof spuiterij2
Bart Dijkhof spuiterij3
Bart Dijkhof spuiterij4
Menu

Spuitwerk van Bart Dijkhof

Wij hebben reeds 24 jaar een meubel en industrieël spuiterij. Dit is een andere tak van sport dan het traditionele schilderwerk, maar biedt de mogelijkheid om net dat beetje extra aan het interieur te geven, keukens een ander (nieuw) gezicht te geven en deuren egaal, strak en krasvast af te werken. 

Professionele Spuiterij

Onze professionele aanpak staat garant voor een goede afstemming met u als klant en een hoge kwaliteit spuitwerk al resultaat. Het spuitwerk kan zowel opgehaald als gebracht worden wanneer u het door onze meubelspuiterij laat omtoveren tot een nieuw resultaat.     

onderdelen in hangbaan
voor veel spuitwerk maken wij gebruik van onze hangbaan

Van het gronden van kozijnen voor aannemers tot het hoogglans spuiten van meubels en interieurs in 2k-lak voor interieurbouwers en particulieren; wij kunnen het voor u verzorgen. Er worden verschillende soorten hout gespoten, elk soort hout kan op alle denkbare manieren worden afgewerkt. te denken valt aan kleurlak, blanke lak, mat zijdeglans, eiglans, hoogglans, metallic, etc.   

We hebben de beschikking over eigen kleurenmengmachines in onze spuiterij, zodat iedere gewenste kleur van diverse kleurenwaaiers gemaakt kan worden.

Zeker interessant voor bedrijven is dat grote aantallen en pakketten bij ons geen probleem vormen, we beschikken over de nodige transportmiddelen.

hoogglans gespoten keuken voor een interieurbouwer

Onze opdrachtgevers:  

Onbehandeld, gekleurd en transparant gelakt of een dekkende afwerking,

welke kleur wilt u?

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Bezoekers zoeken ons op de volgende zoekwoorden

Meubelspuiterij | Meubels spuiten | Meubelspuiter | Meubelspuiterij Gelderland | Verfspuiterij | Interieurspuiterij | Meubel spuiten | Keuken spuiten | Keuken renovatie

Bekijk meer voorbeelden

gespoten buizen (decoratie) lichtkappen presentatie lijst keukendelen droogkar

Bekijk het volledige spuitwerk fotoboek

Offerte aanvragen

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?