Tel: 0313-651222
Menu

Spuitwerk van Bart Dijkhof

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u op de juiste wijze van dienst kan zijn met spuitwerk? Ook daarvoor kunt u terecht bij ons: Bart Dijkhof. Inmiddels hebben we ruim 24 jaar een meubel en industrieel spuiterij. Dit is net iets anders dan het traditionele schilderwerk en daarom is het cruciaal dat u altijd kiest voor een ervaren bedrijf. Wij bieden u deze zekerheid. Spuitwerk zorgt ervoor dat u uw interieur een hele andere uitstraling kunt geven. Of wat dacht u van uw keuken of deuren? Met spuitwerk zorgen wij ervoor dat alles egaal, strak en krasvast is. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een keukenspuiten. Een meubelspuiterij in Gelderland? Kies ook voor Bart Dijkhof en ga voor zeker.

Professioneel spuitwerk van Bart Dijkhof

U leest het inderdaad goed: bij ons kunt u rekenen op onze professionele aanpak bij interieurspuiterij. Hiermee zorgen we er elke keer weer voor dat u, als klant, een hoge kwaliteit spuitwerk heeft als resultaat. Wilt u gebruikmaken van onze meubelspuiterij? Dan kunt u ervoor kiezen om de spullen zelf op te halen of het door ons te laten brengen. Dit stemmen we altijd met u af.

onderdelen in hangbaan
voor veel spuitwerk maken wij gebruik van onze hangbaan


Wat kunnen wij spuiten?

Wij kunnen van alles voor u een andere uitstraling geven dankzij het spuitwerk. Van het gronden van kozijnen voor aannemers tot het hoogglans spuiten van meubels en interieurs in 2k-lak voor interieurbouwers en particulieren. Wij kunnen het voor u verzorgen. Er worden bijvoorbeeld verschillende soorten hout gespoten. Elk soort hout kan op alle denkbare manieren worden afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan kleurlak, blanke lak, mat zijdeglans, eiglans, hoogglans, metallic en dergelijke.

Wist u dat wij iedere gewenste kleur kunnen maken? We hebben namelijk de beschikking over eigen kleurenmengmachines in onze spuiterij, zodat iedere gewenste kleur van diverse kleurenwaaiers gemaakt kan worden. Ook zeker interessant voor bedrijven is dat grote aantallen en pakketten bij ons geen probleem vormen: we beschikken over de nodige transportmiddelen.

hoogglans gespoten keuken voor een interieurbouwer

 

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Bart Dijkhof heeft een diversiteit aan opdrachtgevers wat betreft interieurspuiterij. Wij kunnen u dus ook zeker verder helpen!

 

Wilt u ons inschakelen voor spuitwerk?

Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening wat betreft spuitwerk? We staan te allen tijde voor u klaar! U kunt direct contact met ons opnemen, zodat we een afspraak kunnen maken. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, indien u gebruik wilt maken van een van de vele andere diensten.

Onbehandeld, gekleurd en transparant gelakt of een dekkende afwerking,

welke kleur wilt u?

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Bezoekers zoeken ons op de volgende zoekwoorden

Meubelspuiterij | Meubels spuiten | Meubelspuiter | Meubelspuiterij Gelderland | Verfspuiterij | Interieurspuiterij | Meubel spuiten | Keuken spuiten | Keuken renovatie

Bekijk meer voorbeelden

gespoten buizen (decoratie) lichtkappen presentatie lijst keukendelen droogkar

Bekijk het volledige spuitwerk fotoboek

Offerte aanvragen

Recensies

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?