Contact opnemen
0313651222
  • Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Spuiterij Soest

Spuiterij Soest

Wij hanteren een professionele aanpak die zorgt dat u garantie heeft op een compleet, goedgespoten en hoge kwaliteit van het spuitwerk. Van het hoogglans spuiten van interieurs en meubels, tot het gronden van de kozijnen. Of het nu gaat om spuitwerk voor industrieel spuitwerk of het spuiten van meubels, bij spuiterij Bart Dijkhof B.V. in bent u op het juiste adres.

Uw totaaloplossing voor uw spuitwerk

Wij hebben onze eigen kleurenmengmachines waarmee wij iedere gewenste kleur kunnen mengen. Wij spuiten alle denkbare ondergronden zoals kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium.  Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: hierin zijn wij gespecialiseerd. Het spuitwerk kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden: kleurlak, beitskleuren, zijdeglas, hoogglans, blanke lak en metallic.
Offerte aanvragen Bel: 0313 651222

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij hanteren een professionele aanpak die zorgt dat u garantie heeft op een compleet, goedgespoten en hoge kwaliteit van het spuitwerk!”

Gespoten stoelen Bart Dijkhof

Transport: wij hebben beschikking over alle transportmiddelen

Wilt u grote aantallen producten gespoten hebben? Dat is voor ons geen probleem.  De producten die zijn gespoten kunnen gebracht en opgehaald worden. Wij beschikken over eigen transportmiddelen.

Wilt u meer informatie over spuiterij Soest?

Bel voor meer informatie 0313 – 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen