Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing
Bart-Dijkhof-Schilderwerk-300x525

Schilderwerk

Onze voornaamste dienst is uiteraard nog altijd schilderen. Hierbij kunt u denken aan schilderen in de ruimste zin van het woord. Al het schilderwerk kunnen wij voor u doen! Zowel voor nieuwbouw als onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Of wilt u kleuren combineren, maar weet u nog niet zo goed wat? Wij geven u graag een advies over alle mogelijkheden, de materialen en meer. Wij voorzien in uw wensen!

Schilderwerk door Bart Dijkhof

Indien u gebruik wilt maken van onze dienstverlening op het gebied van schilderwerk, komen we graag een keer bij u langs. In dit gesprek kunnen u dan voorzien van meer informatie en maken we een zeer gedetailleerde en overzichtelijke offerte. Op deze manier weet u dus altijd waar u aan toe bent. Wij werken namelijk veelal met een open begroting, welke duidelijk en begrijpelijk is.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wij kunnen u echt met van alles van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Binnen- en buitenschilderwerk;
 • Monumentaal schilderwerk;
 • Plafond- en wandafwerking;
 • Behangwerk;
 • Coaten vloeren;
 • Alle ondergronden op iedere hoogte;
 • Alle denkbare kleuren;

Echt aan alles gedacht!

Doordat we beschikken over twee hoogwerkers, kunnen we gemakkelijk bij uw dakkapel, topgevel of moeilijke hoekjes. Bovendien voldoen we zo ook altijd aan de ARBO-regelgeving. Kortom: Bart Dijkhof denkt aan alles! Doordat we ruim 30 jaar ervaring hebben in zowel de particuliere als de zakelijke markt kunnen wij u zeker van dienst zijn. Vakmanschap en deskundigheid op ons gebied vinden wij zeer belangrijk, dus reken op onze expertise en kennis!

Neem direct contact op!

Wilt u ons inschakelen voor uw schilderwerk? Neem hiervoor direct contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, indien u gebruik wilt maken van een van de vele andere diensten.

Meest gestelde vragen

Wat valt onder schilderwerk?

Schilderwerk omvat het aanbrengen van verf of coatings op oppervlakken om bescherming, decoratie of identificatie te bieden. Dit kan binnen- en buitenshuis worden toegepast op verschillende materialen, zoals muren, plafonds, deuren, ramen, kozijnen en meubels. Voorbereidende stappen zoals schuren, reinigen en primer aanbrengen zijn vaak inbegrepen. Schilderwerk biedt bescherming tegen weersinvloeden, verfraait oppervlakken en kan een ruimte transformeren.

Wat kost een schilder per dag?

De kosten van een schilder per dag kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals ervaring, locatie en aard van het project. Gemiddeld kunnen de dagtarieven van schilders variëren van €150 tot €450 of meer. Dit omvat meestal arbeid, materialen en gereedschappen. Complexere projecten zoals gedetailleerd binnenshuis schilderwerk of speciale technieken kunnen hogere tarieven hebben.

Hoe lang gaat schilderwerk mee?

De levensduur van schilderwerk varieert afhankelijk van factoren zoals locatie, kwaliteit van materialen en blootstelling aan elementen. Buitenschilderwerk kan doorgaans 5 tot 10 jaar meegaan, terwijl binnenschilderwerk langer kan blijven, vaak 10 jaar of langer. Regelmatig onderhoud en bijwerken kunnen de duur verlengen. Klimaat, weersomstandigheden en oppervlaktevoorbereiding spelen ook een rol. Hoogwaardige verf en professionele uitvoering kunnen de levensduur verbeteren. Het is aan te raden een ervaren schilder te raadplegen voor een nauwkeurige schatting op basis van uw specifieke situatie.

 

Hoe vaak moet je een huis schilderen?

Hoe vaak een huis moet worden geschilderd, hangt af van factoren zoals het type verf, blootstelling aan weer en zonlicht, kwaliteit van voorbereiding en onderhoud. Gemiddeld wordt buitenschilderwerk om de 5 tot 10 jaar aanbevolen, afhankelijk van de omstandigheden. Binnenshuis kan schilderwerk langer meegaan, vaak 7 tot 10 jaar of meer. Regelmatige inspectie van de verf conditie en bijwerken wanneer nodig, helpt de levensduur te verlengen.