• Erkend onderhoud NL schilder
  • Deskundig advies
  • Particuliere en zakelijke markt
  • Ervaren en sinds 1984 actief
  • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Keukens spuiten

Wilt u keukens laten spuiten omdat u de huidige kleur zat bent? Of is uw keuken aan een vakkundige renovatie toe? Uw keuken hoeft niet meteen compleet vervangen te worden, er is meer mogelijk! Kies voor de keukenspuiterij van Bart Dijkhof en bespaar veel geld ten opzichte van een nieuwe keuken. Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een goedgespoten en compleet spuitwerk. En niet te vergeten: ons werk is ten alle tijde van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van een professionele aanpak voor het spuiten van onder meer keukens, meubels, interieur of industriële producten.

Keukens spuiten: beste kwaliteit en een scherpe prijs

Voor het spuiten van keukens kunnen wij verschillende materialen spuiten: kunststof, staal, hout, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en heeft daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie. En dit alles tegen een scherpe prijs! Uw keuken kan op alle manieren afgewerkt worden, compleet afhankelijk van uw wensen en voorkeuren:

  • Kleurlak
  • Beitskleuren
  • Hoogglans
  • Zijdeglans
  • Blanke lak
  • Metallic

Iedere gewenste kleur

Dankzij onze kleurenmengmachine kunnen we elke mogelijke kleur mengen. Met andere woorden: uw keuken, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze keukenspuiterij. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem voor ons. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. Ook uw meubilair, zoals de meubelen in de keuken!

Afspraak is afspraak. Wij komen ten alle tijde onze afspraken na

Geen omkijken naar het transport

Wij hebben onze eigen transportmiddelen, wij kunnen keukens dus naar uw gewenste locatie brengen als u zelf niet over de mogelijkheden beschikt om hem zelf op te halen. Hier heeft u zelf geen omkijken naar! Wij kunnen de keuken ophalen en na het overspuiten afleveren op de gewenste locatie. Bij u thuis, of op een andere locatie.

Meer dan een keukenspuiterij

Wij zijn meer dan een keukenspuiterij. Bart Dijkhof is namelijk al sinds 1984 actief in schilder- glas- en spuitwerken. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

Wij werken met goed opgeleide mensen en kwaliteit staat bij ons garant!

Laat uw keuken spuiten

Wilt u uw keuken laten spuiten door onze professionals? Schakel vandaag nog onze hulp in of vraag een vrijblijvende offerte aan! Dan weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op. Bel voor meer informatie naar 0313 – 651222. We zorgen er graag voor dat u compleet tevreden bent met uw keuken. Wij werken uitsluitend in provincie Gelderland en Overijssel. Graag zijn we u van dienst!

Offerte aanvragen