Contact opnemen
0313651222
 • Erkend onderhoud NL schilder
 • Deskundig advies
 • Particuliere en zakelijke markt
 • Ervaren en sinds 1984 actief
 • Schilderwerk, spuitwerk & beglazing

Interieur spuiten

Interieur spuiten

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel en bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw interieur kan spuiten? Misschien wilt u uw keuken wel laten spuiten, of een ander meubel! Dan bent u bij Bart Dijkhof aan het juiste adres! Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een compleet en goed gespoten spuitwerk van uw interieur. Dit spuitwerk is van hoge kwaliteit, waardoor u nog jaren van uw gespoten interieur kunt genieten. Of u nou kiest voor het spuiten van een meubel of voor het spuiten van bijvoorbeeld de keuken, alles kan. Wij kiezen te allen tijde voor een professionele aanpak voor het spuiten van uw interieur, keuken, meubels of industriële producten. Heeft u vragen over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van interieur spuiten? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen u namelijk graag meer over de mogelijkheden

Interieur spuiten: wij bieden de totaaloplossing!

Op het gebied van interieur spuiten is er veel mogelijk bij Bart Dijkhof. Iedereen heeft immers een andere smaak en een andere wens voor het interieur. Voor het spuiten van uw interieur kunnen wij verschillende materialen spuiten: kunststof, hout, staal, aluminium en meubelplaten. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en heeft daarom een eigen voorbehandeling nodig. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het voorbehandelen van allerlei soorten oppervlakken. Uw keuken, woonkamer, toilet, een meubel of een andere plek in uw interieur kan op alle manieren afgewerkt worden. Het is maar net welke afwerking uw voorkeur heeft. Voor uw interieur spuitwerk kunt u een keuze maken uit verschillende soorten afwerkingen:

 • Kleurlak
 • Beitskleuren
 • Zijdeglans
 • Hoogglans
 • Blanke lak
 • Metallic

We kunnen elke mogelijke kleur mengen, dankzij onze kleurenmengmachine. Iedereen heeft een andere smaak en wens op het gebied van interieur, daar passen wij van Bart Dijkhof ons op aan. Met andere woorden: voor uw interieur, de juiste afwerking en de gewenste kleur kiest u voor de diensten van Bart Dijkhof. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem bij ons. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. Geen enkele klus is ons te gek of te groot, we doen namelijk alles voor uw tevredenheid.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij hebben een professionele aanpak met hoge kwaliteit spuitwerk!”

Interieur spuiterij

Over Bart Dijkhof

We vertellen u graag meer over ons bedrijf. Bart Dijkhof is al sinds 1984 actief in de schilder-, glas-en spuitwerken, zoals het spuiten van het interieur. Ons bedrijf werkt alleen met goed opgeleide werknemers en werkt met de meest hoogstaande apparatuur en materialen, waardoor u verzekerd bent van dienstverlening met een hoge kwaliteit. Vakmanschap en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel, daarom vinden het normaal om de klant deskundig advies te geven over materiaalkeuzes en kleuren. Daarnaast beschikken wij over het AF kenmerk, een kwaliteitsmerk binnen de branche waar wij ons in bevinden. Dit houdt simpelweg in dat al onze medewerkers vakmannen zijn die werken volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling.

Bij ons van Bart Dijkhof bent u aan het juiste adres voor de volgende diensten:

 • Schilderwerk
 • Spuitwerk
 • Beglazing

Wilt u meer informatie over het spuiten van uw interieur?

Vindt u de kleur van uw keuken of de kleur van andere meubels niet meer mooi en heeft u interesse in interieur spuitwerk? De professionele medewerkers van Bart Dijkhof voeren het spuitwerk in uw interieur graag uit! Wilt u de hulp van de goed opgeleide en vakkundige medewerkers inschakelen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wilt u eerst weten wat het spuitwerk in uw interieur kost, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan? Doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag! Als u nog vragen of opmerkingen heeft mag u gerust contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen