Tel: 0313-651222
Menu

Schilderwerk | Bart Dijkhof | Schilder in de Regio

Onze voornaamste dienst is uiteraard nog altijd schilderen. Hierbij kunt u denken aan schilderen in de ruimste zin van het woord. Al het schilderwerk kunnen wij voor u doen! Zowel voor nieuwbouw als onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Of wilt u kleuren combineren, maar weet u nog niet zo goed wat? Wij geven u graag een advies over alle mogelijkheden, de materialen en meer. Wij voorzien in uw wensen!

Schilderwerk door Bart Dijkhof

Indien u gebruik wilt maken van onze dienstverlening op het gebied van schilderwerk, komen we graag een keer bij u langs. In dit gesprek kunnen u dan voorzien van meer informatie en maken we een zeer gedetailleerde en overzichtelijke offerte. Op deze manier weet u dus altijd waar u aan toe bent. Wij werken namelijk veelal met een open begroting, welke duidelijk en begrijpelijk is.

oude pastorie te Eerbeek

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wij kunnen u echt met van alles van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Diverse mogelijkheden in wandafwerkingen;
  • Behangen;
  • Ontzettend veel kleuren en dessins;
  • Extreem hoge muren;
  • Topgevels;
  • Binnen- n buitenschilderwerk;
  • Alle moeilijke hoekjes;
  • Alle oppervlakten.

Echt aan alles gedacht!

Doordat we beschikken over twee hoogwerkers, kunnen we gemakkelijk bij uw dakkapel, topgevel of moeilijke hoekjes. Bovendien voldoen we zo ook altijd aan de ARBO-regelgeving. Kortom: Bart Dijkhof denkt aan alles! Doordat we ruim 24 jaar ervaring hebben in zowel de particuliere als de zakelijke markt kunnen wij u zeker van dienst zijn. Vakmanschap en deskundigheid op ons gebied vinden wij zeer belangrijk, dus reken op onze expertise en kennis!

Neem direct contact op!

Wilt u ons inschakelen voor uw schilderwerk? Neem hiervoor direct contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, indien u gebruik wilt maken van een van de vele andere diensten.

 

complete schilderwerk restaurant  

Bekijk meer voorbeelden

veilig werken op hoogte complete binnen- en buitenschilderwerk nieuwe villa woning berg en bos te Apeldoorn binnenschilderwerk woonboerderij te Hall verantwoord werken op hoogte

Bekijk het volledige schilderwerk fotoboek

Offerte aanvragen

Recensies

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?