Tel: 0313-651222
Menu

Beglazing | Bart Dijkhof

Wist u dat wij al sinds de start van ons bedrijf, in 1984, bezighouden met beglazing? Ons bedrijf is dus zeker thuis op het gebied van beglazing en geen systeem is ons onbekend. Doordat we goed opgeleide vakmensen in dienst hebben (die dit werk ook al jaren doen), kunnen wij u garanderen dat u het beste resultaat krijgt. Iedere keer weer, in elke situatie.

Wat is mogelijk met beglazing?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met beglazing. Denk bijvoorbeeld aan soorten, kleuren en plaatsingssystemen. Wilt u isolerende beglazing? Het plaatsen van isolerende beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid hebben wij binnen ons bedrijf. Het plaatsen van deze beglazing dient te geschieden volgens de daarvoor geldende NEN-normen. Deze wijze van plaatsen is zeer belangrijk mede in verband met de garantie die op isolerende beglazing wordt gegeven. Kortom: wij bieden u deze zekerheid!

 

Glas plaatsen op hoogte

Soorten beglazing

Wij werken veel met de onderstaande beglazing:

Wat voor een beglazing heeft u nodig?

In isolerende en enkele beglazing is een grote variatie mogelijk en wij denken mee aan een goede oplossing voor u. Doordat we veel ervaring hebben kunnen we u altijd meer vertellen over de mogelijkheden en u uiteraard een advies op maat geven.

 

 

Isolerend glas in lood geplaatst met stalen tussenliggers

We werken voor verschillende opdrachtgevers zoals :

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zijn zeer uiteenlopend. Bent u particulier? Het maakt ons niet uit of het gaat om vervanging of nieuwbouw. Eén of honderd ruiten? Geen enkel probleem voor Bart Dijkhof! Ook aannemers kunnen bij ons terecht voor diverse projecten (van klein tot groot). Wilt u alleen de ruiten geleverd hebben? Ook dat is mogelijk. Veel opdrachtgevers zijn tevens woningbouwverenigingen. Bij woningbouwverenigingen kan het gaan om kleinschalige vervanging van breukruiten en dergelijke. Maar het is ook zeker mogelijk om ons in te schakelen voor vervanging van enkel glas naar isolerende HR++ beglazing. Kortom: voor iedereen die glas nodig heeft of het wil laten zetten!

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ons inschakelen voor beglazing? Neem directcontactmet ons op of vraag online een vrijblijvende offerteaan. Uiteraard kunt u tevens contact met ons opnemen, voor de vele andere diensten.

villa Bussloo leveren en plaatsen vitrine 20 woningen Hoenderloo vitrine Basisschool De Kring te Apeldoorn

Bekijk het volledige beglazing fotoboek

Offerte aanvragen

Recensies

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?