Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Verfspuiterij

Verfspuiterij gezocht?

Bent u op zoek naar een verfspuiterij die in staat is om al uw meubels en/of industriële producten te spuiten? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bartdijkhof.nl in Eerbeek (Gelderland) is een gespecialiseerde verfspuiterij met jarenlange ervaring. Dankzij de jarenlange ervaring garanderen wij u dat uw producten met hoge kwaliteiten gespoten worden. Dankzij onze professionele aanpak zijn wij de perfecte partner om uw spuitwerk uit te voeren. 

Verfspuiterij gezocht? Wij bieden uw totaaloplossing!

Voor het spuiten van uw producten kunnen wij verschillende soorten materiaal spuiten: kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: en daar zijn wij in gespecialiseerd. Uw producten kunnen met allerlei soorten lak afgewerkt worden: 

Onze kleurenmengmachine zorgt ervoor dat elke gewenste kleur gemengd kan worden. Met andere woorden, uw meubels, uw gewenste afwerking en uw gewenste kleur: uw verfspuiterij: Bart Dijkhof B.V. Heeft u meerdere producten of wilt u grote aantallen gespoten hebben? Geen probleem, ook grote aantallen zijn in onze meubelspuiterij geen probleem. 

Verfspuiterij

Verfspuiterij en transport: wij hebben alle transportmiddelen

Daarnaast kunnen wij uw meubels naar een gewenste locatie brengen als u geen mogelijkheid heeft om ze zelf op te halen. Wij bezitten over onze eigen transportmiddelen, dus dat is geen probleem. 

Wilt u meer informatie over de verfspuiterij?

Bel voor meer informatie 0313 - 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recensies