Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Spuiterij Zutphen

Spuiterij in Zutphen gezocht?

Wij staan garant voor een compleet, goedgespoten en hoge kwaliteit van het spuitwerk. Wij gebruiken om professionele aanpak voor het hoogglans spuiten van interieurs en meubels, tot het gronden van de kozijnen. Of het nu gaat om spuitwerk voor industrieel spuitwerk of het spuiten van meubels, bij spuiterij Bart Dijkhof B.V. in Zutphen bent u op het juiste adres.

Spuiterij Zutphen

Uw totaaloplossing voor uw spuitwerk

Wij spuiten alle denkbare ondergronden zoals kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium.  Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: hierin zijn wij gespecialiseerd. Het spuitwerk kan op alle denkbare manieren afgewerkt worden: kleurlak, beitskleuren, zijdeglas, hoogglans, blanke lak en metallic. Tevens beschikken wij over onze eigen kleurenmengmachine waarmee elke denkbare kleur kan worden gemengd. 

Transport: wij hebben beschikking over alle transportmiddelen

 De producten die zijn gespoten kunnen gebracht en opgehaald worden. Wij beschikken over eigen transportmiddelen. Wilt u grote aantallen producten gespoten hebben? Dat is voor ons geen probleem. 

Wilt u meer informatie?

Bel voor meer informatie 0313-651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recensies