Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Meubels spuiten?

Meubels spuiten is dé oplossing voor mooie meubels!

Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een goedgespoten en compleet spuitwerk. En niet te vergeten: het is van de hoogste kwaliteit! Wij gebruiken een professionele aanpak voor meubels spuiten of het spuiten van interieur en/of industriële producten. Wilt u uw meubels weer een nieuwe look geven of juist weer een oude look? Bij Bart Dijkhof weten wij wel raad met meubels spuiten!

Meubels spuiten: wij bieden uw dé totaaloplossing!

Voor meubels spuiten kunnen wij verschillende soorten materiaal spuiten: hout, kunststof, staal, aluminium en meubelplaten. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: en dat is onze specialisatie. Uw meubels kunnen op alle manieren afgewerkt worden: 

Wij kunnen dankzij onze kleurenmengmachine elke mogelijke kleur mengen. Met andere woorden: uw meubels, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze meubelspuiterij. Wilt u grote aantallen van uw producten gespoten hebben? Ook voor ons is dit geen probleem. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. 

Meubels spuiten

Meubels spuiten en transporteren: wij hebben alle benodigde transportmiddelen

Daarnaast kunnen wij uw meubels naar een gewenste locatie brengen als u geen mogelijkheid heeft om ze zelf op te halen. Wij bezitten over onze eigen transportmiddelen, dus dat is geen probleem. 

Wilt u meer informatie over meubels spuiten?

Meer informatie nodig? Bel dan naar 0313 - 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recensies