Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Meubels overspuiten

Meubels overspuiten is een mooie oplossing! 

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw meubels overspuiten kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een goedgespoten en compleet spuitwerk. En niet te vergeten: van hoge kwaliteit. Wij gebruiken een professionele aanpak voor meubels overspuiten of het overspuiten van interieur en/of industriële producten.

Meubels overspuiten

 

Meubels overspuiten: wij bieden uw totaaloplossing!

Voor meubels overspuiten kunnen wij verschillende soorten materiaal spuiten: kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: en dat is onze specialisatie. Uw meubels kunnen op alle manieren afgewerkt worden: 

Dankzij onze kleurenmengmachine kunnen we elke mogelijke kleur mengen. Met andere woorden: uw meubels, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze meubelspuiterij. Wilt u grote aantallen van uw producten gespoten hebben? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen zeer grote aantallen producten overspuiten. 

Meubels overspuiten en transport: wij hebben alle transportmiddelen

Heeft u geen mogelijkheden om uw meubels naar ons te brengen, dan kunnen wij dit voor u doen. Wij bezitten over onze eigen transportmiddelen. 

Wilt u meer informatie over meubels overspuiten?

Bel voor meer informatie 0313 - 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recensies