Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Meubel spuiterij?

Dé meubel spuiterij Bart Dijkhof is binnen handbereik!

Zoekt u naar een meubel spuiterij met jarenlange ervaring bij u in de buurt? Doordat wij een professionele en ervaren aanpak hanteren voor het hoogglans spuiten van uw meubels en interieur, kunt u genieten van uw eigen meubels. Vanwege onze jarenlange ervaring als meubel spuiterij staan wij garant voor een goedgespoten en compleet meubelspuitwerk. Wij garanderen een zeer hoge kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar spuitwerk voor uw meubels of industriële producten dan bent bij ons aan het juiste adres. Bart Dijkhof B.V. is uw meubel spuiterij.

Meubel spuiterij

Meubel spuiterij Bart Dijkhof is uw totaaloplossing!

Het is mogelijk om alle soorten materiaal te laten spuiten in onze meubel spuiterij. Denk aan: hout, kunststof, staal, alumminium en meubelplaten. Elk product wat gespoten moet worden heeft specifieke eigenschappen en daarom een eigen voorbehandeling nodig. Onze meubel spuiterij kan elk soort meubel op alle mogelijke manier afwerken: beitskleuren, , zijdeglas, blanke lak, hoogglans, metallic en kleurlak. Omdat wij beschikken over een kleurenmengmachine kunt u zelfs elke kleur kiezen die u wilt. Uw meubels, uw afwerking en uw gewenste kleur: door onze meubel spuiterij! Ook het spuiten van een groot aantal meubels is bij ons mogelijk.

Meubel spuiterij en transport: wij hebben alle transportmiddelen

Daarnaast kunnen wij uw meubels naar een gewenste locatie brengen als u geen mogelijkheid heeft om ze zelf op te halen. Wij bezitten over onze eigen transportmiddelen, dus dat is geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie of meer weten over dé meubel spuiterij?

Bel voor meer informatie naar 0313 - 651222 of vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Recensies