Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Keukenrenovatie gezocht?

Toe aan een keukenrenovatie?

Dé keukenrenovatie specialist Bart Dijkhof werkt zowel in Overijssel als Gelderland. 

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een perfecte keukenrenovatie op spuitgebied. Wij kunnen uw keuken op alle mogelijke manieren spuiten en afwerken. Een keukenrenovatie met een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Wij gebruiken een professionele aanpak voor het spuiten van uw keuken. Uw interieur, meubels of industriële producten kunnen wij ook op een professionele wijze spuiten. 

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie, wij bieden uw totaaloplossing!

Voor keukenrenovatie kunnen wij uw keuken met verschillende soorten materiaal spuiten: kunststof, staal, hout, aluminium en meubelplaten. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: en dat is onze specialisatie. Wij kunnen uw keukenrenovatie op verschillende manieren afwerken: 

 

Onze kleurenmengmachine kan ieder gewenste kleur realiseren voor uw keukenrenovatie. Met andere woorden: uw keuken, uw afwerking, uw gewenste kleur, is onze keukenspuiterij. Wilt u grote aantallen van uw producten gespoten hebben? Dat is zeker geen probleem bij ons. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. 

Keukenrenovatie en transport, geen probleem

Kunt u uw producten zelf niet vervoeren omdat ze misschien te groot zijn? Of heeft u geen tijd? Dit is geen probleem. Wij hebben onze eigen transportmiddelen waarmee we uw producten kunnen ophalen en wegbrengen op ieder gewenst moment. 

Wilt u meer informatie over keukenrenovatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0313 - 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij werken uitsluitend in Gelderland en Overijssel. 

Offerte aanvragen

Recensies