Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Keuken restylen?

Staat keuken restylen hoog op uw verlanglijstje?

Dé keuken restyler werkt uitsluitend in Overijssel en Gelderland.

Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een complete keuken reparatie. En niet te vergeten: het is van hoge kwaliteit. Wij gebruiken een proffesionele aanpak voor het spuiten van uw keuken. Daarnaast kunnen wij ook uw meubels, interieur of industriële producten spuiten. 

Keuken renovatie

Voor Keuken restylen bieden wij dé totaaloplossing:

Voor keuken restylen kunnen wij uw keuken met verschillende soorten materiaal spuiten: kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: en dat is onze specialisatie. Uw keuken kan op alle manieren afgewerkt worden: 

Dankzij onze kleurenmengmachine kunnen we elke mogelijke kleur mengen en dus zo gemakkelijk uw keuken restylen. Met andere woorden: uw keuken, uw gewenste kleur, uw afwerking: onze keukenspuiterij. Wilt u grote aantallen van uw producten gespoten hebben? Dat is geen probleem bij Bart Dijkhof B.V.. Wij kunnen zeer grote aantallen producten spuiten. 

Keuken restylen en transport: wij hebben alle transportmiddelen

Wij kunnen daarnaast uw meubels naar uw gewenste locatie brengen als u geen mogelijkheid heeft om ze zelf op te halen. Wij bezitten over onze eigen transportmiddelen, dus dat is geen enkel probleem. 

Meer informatie over keuken restylen?

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0313 - 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij werken uitsluitend in Gelderland en Overijssel. 

Offerte aanvragen

Recensies