Tel: 0313-651222

Contact

Bart Dijkhof B.V.
Soerense Zand Noord 29
6961 RB Eerbeek

Tel: 0313-651222
Fax: 0313-655153
Email: info@bartdijkhof.nl

Recensies

Offerte aanvragen

Naam:
Plaats:
E-mail:
Tel:
U wilt meer informatie/offerte ontvangen over?

Schilderwerk

Keuken overspuiten in Gelderland en Overijssel

Keuken overspuiten is onze specialiteit

Vanwege onze jarenlange ervaring geven wij u garantie op een goedgespoten en compleet spuitwerk. En niet te vergeten: van hoge kwaliteit. Wij gebruiken een professionele aanpak wanneer we uw keuken overspuiten. Naast een keuken overspuiten spuiten wij ook meubels, interieur of industriële producten over. 

Keuken overspuiten

Keuken overspuiten: wij bieden uw totaaloplossing!

Voor het overspuiten van uw keuken kunnen wij verschillende materialen spuiten: kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen en daarom een eigen voorbehandeling nodig: dat is onze specialisatie. Uw keuken kan op alle manieren afgewerkt worden: 

Onze kleurenmengmachine geeft ons de mogelijkheid om elk denkbare kleur te mengen. Met andere woorden: uw keuken, uw afwerking, uw gewenste kleur: onze keukenspuiterij. Wilt u grote aantallen gespoten hebben? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen zeer grote aantallen producten overspuiten. 

Keuken overspuiten en transport: wij hebben alle transportmiddelen

Wij hebben onze eigen transportmiddelen, wij kunnen uw keuken dus naar een gewenste locatie brengen als u geen mogelijkheid heeft om hem zelf op te halen. 

Wilt u meer informatie over uw keuken overspuiten?

Bel voor meer informatie 0313 - 651222 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij werken uitsluitend in Gelderland en Overijssel. 

Offerte aanvragen

Recensies